Doma Aktualno Na tleh našel 20 evrov in jih nesel na policijo!

Na tleh našel 20 evrov in jih nesel na policijo!

Trboveljski policisti so v petek v popoldanskem času so policisti obravnavali kaznivo dejanje grožnje s strani znanca, z zbiranjem obvestil še nadaljujejo.

Na PP Zagorje ob Savi se je v petek popoldan zglasila občanka in naznanila kaznivo dejanje zatajitve denarja na bančnem avtomatu, ki ga je tam pozabila. Policisti v zvezi prijave kaznivega dejanja zbirajo obvestila.

V popoldanskem času so bili policisti v Zagorju so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije in pobegom na parkirišču. Policisti še zbirajo potrebna obvestila.

Prav tako popoldan so policist obvestili o kaznivem dejanju poškodovanja tuje stvari, in sicer je neznani storilec poškodoval vozilo. Malo kasneje pa so obravnavali v Zagorju še eno kaznivo dejanje, kjer je storilec poškodoval vrtno lopo. Policisti primer še preiskujejo.

V petek zvečer so policisti na območju Litije obravnavali voznika traktorja, ki se je skupaj z vozilom prevrnil. V dogodku ni bil nihče telesno poškodovan, nastala pa je materialna škoda, ki znaša po nestrokovni oceni približno 5.000 evrov.

Policisti so isti dan posredovali še zaradi prijave kršitve javnega reda in miru. Z zbiranjem obvestil za izvedbo prekrškovnega postopka zoper kršitelja nadaljujejo.

Okoli 20. ure v petek je na območju PP Litija prišlo do prometne nesreče, kjer je voznik osebnega vozila zaradi nepravilnega premika trčil v parkirano osebno vozilo. Policisti so na kraju ugotovili, da je povzročitelj vozil pod vplivom alkohola (0,82mg/l) in brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozniku so zasegli vozilo, zoper njega pa bodo podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

V soboto nekaj čez polnoč so policisti Policijske postaje Hrastnik občanu zasegli snov, za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo. Snov je bila poslana v analizo.

Zagorski policisti so prejeli v soboto tudi obvestilo o tatvini prenosnega zvočnika.

Na cesto čez Slačnik je v soboto videlo podrto drevo, ki pa so ga občani sami odstranili.

Policisti so v nedeljo okoli polnoči obravnavali kršitev javnega reda in miru, zaradi glasne glasbe. Kršitelju so izrekli opozorilo.

Prav tako v nedeljo so trboveljski policisti okoli 12. ure obravnavali prometno nesrečo s pobegom, kjer je neznani voznik z neznanim vozilom trčil v parkirano osebno vozilo in s kraja odpeljal. Nastala je materialna škoda v višini 200 evrov.

Včeraj v večernem času se je na Policijsko postajo Trbovlje zglasil občan, ki je na tleh našel 20 evrov gotovine. Policisti so zadevo z zapisnikom prevzeli in nadaljujejo z aktivnostmi za ugotovitev lastnika.

Print Friendly, PDF & Email