Doma Šport Na zadnji tekmi v letu zmaga Zagorju

Na zadnji tekmi v letu zmaga Zagorju

Na zadnji tekmi v letu 2018 so člani KK Zagorje na domačem igrišču premagali nasprotnike iz Nazarij, ter se tako veselili še druge zmage v 3 SKL.

Začetek tekme ni napovedoval ugodnega razpleta za domačo ekipo.

Začetek tekme sicer ni napovedoval takšnega razpleta, saj so gostje v prvih minutah povedli z dvomestno prednostjo, v 7. minuti prve četrtine pa sta sodnika po dveh zaporednih tehničnih napakah izključila domačega trenerja Ponjevića, ki se z nekaterimi sodniškimi odločitvami ni strinjal. Gostje so dobili prvo četrtino  z rezultatom 24:10.

Od takrat naprej pa je na igrišču prevladovala domača ekipa. Z odlično obrambo v drugi četrtini so so rezultat hitro izenačili, ter še pred koncem prvega polčasa tudi povedli. Ob polčasu je bil rezultat 38:31.

Košarkarji KK Zagorje so zanesljivo dobili prvi polčas.

Z odlično igro so nadaljevali tudi v drugem polčasu. S serijo zadetih trojk so držali prednost pred gostujočo ekipo ter niso dopustili možnosti za preobrat. Na koncu so zasluženo zmagali z rezultatom 90:72 in s tem so nasprotniku vrnili za poraz v prvem krogu prvenstva, kjer so gostje slavili po zelo napeti končnici.

Člani so pokazali, da si zaslužijo višje mesto na lestvici, ter da bodo v drugem delu prvenstva še kako premešali karte na razpredelnici.

Sedaj za košarkarje sledi krajši odmor, nato pa sledi naslednja tekma 5.1.2019, kjer Zagorje gostuje v Slovenski Bistrici.

Prva domača tekma v letu 2019 je v soboto, 12.1.2019, in sicer KK Zagorje proti Cacit Basketball.

Print Friendly, PDF & Email