Doma Aktualno Nagradili štiri zaključna dela

Nagradili štiri zaključna dela

Občina Trbovlje je že drugo leto zapored objavila javni razpis in podelila nagrade diplomantom za opravljena zaključna dela v letu 2016.

Podelili so štiri nagrade za zaključna dela, tri na 1. stopnji, v višini 400 evrov bruto in eno nagrada na 2. stopnji, kjer bruto znesek nagrade znaša 500 evrov. Z njimi želijo spodbuditi študente, da pri izbiri tematike zaključnih del vključujejo vsebine, ki so gospodarsko, zgodovinsko, kulturno, geografsko ali kako drugače povezane z občino Trbovlje.

Vsebine, povezane z občino Trbovlje

Nagrade so prejeli Laura Mercina Majcen za magistrsko nalogo o idejnem arhitekturnem projektu medpodjetniškega izobraževalnega centra, Katja Podbregar, ki je v svojem zaključnem delu predstavila skupino Orlek in temeljne značilnosti zagorsko-trboveljskega govora s slovarjem narečnih in rudarskih izrazov skupine Orlek, Janez Bartolj, ki je preučil varnost in zdravje pri delu v Gasilskem zavodu Trbovlje, in Žiga Blaj, ki je zaključno delo posvetil športnemu druženju, nogometu in odnosu do športa v Trbovljah.

Povzetki zaključnih nalog so na ogled na spletni strani občine, v fizični obliki pa so dostopne v Knjižnici Toneta Seliškarja Trbovlje.

Print Friendly, PDF & Email