Doma Aktualno Najdražje 160.000 €, najcenejše 9.000 €

Najdražje 160.000 €, najcenejše 9.000 €

Med stanovanji, ki se trenutno v Zasavju prodajajo smo poiskali najdražjega, ta je v Zagorju in najcenejšega, ki se nahaja v Trbovljah.

Razlika v ceni je ogromna, kaj pa sicer?

Najdražje stanovanje v Zasavju, objavljeno na nepremičninskem spletnem portalu, se nahaja v Zagorju na Prešernovi, blizu centra. Stanovanje je 4-sobno in veliko je dobrih 90 kvadratnih metrov. A v ceno ni vključeno le stanovanje.

Pred hišo se na zemljišču v izmeri 687 m2 nahaja povsem ločen, industrijski objekt, ki je lahko trgovina, delavnica (objekt je vseljiv in ima lastne sanitarije), parkirišča so zagotovljena (šest dodatnih pokritih še pod objektom), za objektom je dodatno še 1.013 m2 gozda. Samo stanovanje znaša 80 tisočakov, druga polovica prav toliko, kot zapiše prodajalec, je možen ločen nakup.

35 kvadratov za 9.000 evrov

In še najcenejše stanovanje v Zasavju je last podjetja Spekter in ga prodajajo že lep čas. Nahaja se v Žabjeku v Trbovljah in ima nekaj čez 35 kvadratnih metrov. Stanovanje, zgrajeno leta 1900 se prodaja za 9.000 evrov in ga je pred vselitvijo potrebno povsem prenoviti.

 Vir in fotografije: nepremicnine.net
Print Friendly, PDF & Email