Doma 1+1=2 Najmlajše bo naučil programiranja

Najmlajše bo naučil programiranja

Če se tudi vaši otroci navdušujejo nad igranjem video igric, bi si morda radi znali ustvariti tudi svojo. Prav takšno znanje jim ponuja Trboveljčan Slavko Garantini, ki je mentor osnovnošolcem, ki se želijo naučiti programiranja.

Ustvarjajo čisto svojo računalniško igrico

Teorija je lahko izjemno dolgočasna, tega se zaveda tudi Slavko, zato njegovi tečajniki stari med 8 in 15 let svet programiranja spoznavajo skozi ustvarjanje čisto svoje računalniške igrice.

Individualni pristop je tisti, ki omogoča, da mali tečajniki odnesejo kar največ od vsake ure, hkrati pa se izredno zabavajo ob reševanju kompleksnih vprašanj. Programiranje krepi vztrajnost in doslednost nam pove Slavko, saj v iskanju optimalne rešitve otroci postanejo bolj vztrajni in potrpežljivi.

Skupine so zato majhne, saj omogočajo lažje delo, sestavljene pa bodo po starosti in znanju. V sklopu tega, se bodo v prostorih Katapulta, kjer se tečaj odvija in kjer je vsa potrebna infrastruktura, naučili tudi varnosti na spletu in kakšnega računalniškega trika.

Za vse tiste, ki so se z osnovami že spoznali je Garantini letos pripravil nov izziv in sicer programiranje igric v Unity s jezikom C#.

Če imate tudi vi doma osnovnošolca, ki ga programiranje zanima, ga lahko prijavite na tečaj, ki bo predvidoma potekal ob torkih in četrtkih odvisno od števila prijavljenih.

Slavka lahko kontaktirate preko elektronske pošte: info@kamplc.si ali na telefonsko številko 040 195 251.

Print Friendly, PDF & Email