Doma Aktualno Kakšne službe se ponujajo v Zasavju?

Kakšne službe se ponujajo v Zasavju?

Brezposelnost se je znižala v vseh Območnih službah Zavoda za zaposlovanje, v trboveljski za 7,4 odstotka, kjer je bilo v februarju 2019 brezposelnih 2405.

Največ razpisujejo v bolnici in zdravstvenem domu

Daleč največ zaposlitev nudijo v Trbovljah, kjer imajo v Splošni bolnišnici Trbovlje odprtih 12 delovnih mest – od zdravnikov, medicinskih sester do zdravstvenih administratorjev. Še v eni zdravstveni ustanovi v Trbovljah razpisujejo cel kup različnih potreb po delu. Prav tako iščejo zdravnike, zdravstvene administratorje in druge zdravstvene ter pedagoške delavce in tudi socialnega delavca.

Sicer pa dve delovni mesti nudi še trboveljska komunala – vodjo kadrovske službe in komunalnega delavca. Na rudniku iščejo sistemskega analitika, na Centru za socialno delo pomočnika direktorja, na občini nudijo pripravništva, v lekarni pa potrebujejo farmacevtskega tehnika. V Trbovljah iščejo še veterinarja, osebnega asistenta, proizvodnega delavca, natakarja, serviserja in strojnika.

V Radečah ni razpisanih delovnih mest

Nekaj manj priložnosti je v Zagorju, kjer iščejo voznike, učitelje, socialne oskrbovalke, monterje, komercialiste, čistilce in kuharje.

Nekaj zaposlitev nudijo tudi v Hrastniku, kjer iščejo gostince – natakarje in picopeke, stavbnega dekoraterja ter profesorja flavte. V Radečah trenutno na Zavodu ni razpisanega niti enega delovnega mesta.

Print Friendly, PDF & Email