Doma Aktualno Napadel mati, vzel zavitek drog in odšel

Napadel mati, vzel zavitek drog in odšel

Fotografija je simbolična.

Policisti PP Zagorje so včeraj, 18. 9., posredovali, ko je ženska obležala neodzivna pred stanovanjsko hišo v okolici Zagorja. Ugotovljeno je bilo, da je oseba, močno pod vplivom alkohola, nemočno obležala na tleh ter tožila za bolečinami. Po pregledu NMP ZD Zagorje posebnosti ni ugotovila, policisti bodo s poročilom obvestili pristojni center za socialno delo.

V popoldanskem času je občan zagorskim policistom naznanil  napad neznanega psa. Ugotovljeno je bilo, da je v Zagorju sprehajal svojega psa, neznan pes, pasme Bernardine, pa je brez nadzora pritekel do njegovega in ga pogrizel po vratu. Policisti zberejo obvestila, obvestijo veterinarsko upravo ter zoper kršitelja oziroma skrbnika psa ukrepajo po Zakonu o zaščiti živali.

Včeraj v jutranjih urah so bili policisti PP Trbovlje obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v stanovanjski hiši. Pri posedovanju so so ugotovili, da je sin fizično verbalno in fizično napadel mamo, nato pa s kraja odšel. Policisti so ga izsledili ter mu izrekli prepoved približevanja. Med postopkom so mu zasegli tudi manjši zavitek s prepovedano drogo. Policisti bodo z zbiranjem obvestil nadaljevali v smeri kaznivega dejanja Grožnje in povzročitve lahke telesne poškodbe.

Na policijski postaji se je včeraj dopoldan zglasila oškodovanka in prijavila zalezovanje s strani bivšega partnerja. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

V večernih urah 18. 9. 2018 so policisti posredovali po prijavi zaparkiranja vozila. Kršitelju je bilo izrečeno opozorilo.

Print Friendly, PDF & Email