Doma Aktualno NAPOVEDUJEMO: V Trbovljah bo Autoshow

NAPOVEDUJEMO: V Trbovljah bo Autoshow

Foto: Street Knights

V soboto, 22. julija, se bo v Trbovljah odvil edinstven dogodek – Autoshow, kjer bodo na svoj račun prišli predvsem ljubitelji dobrih avtomobilov.

Čas, da obudimo sceno!

Street Knights

“Ideja za autoshow izhaja iz dejstva, da se pri nas nič takega ne dogaja,” nam povedo člani kluba Street Knights, ki so soorganizatorji dogodka.

Zadnji podoben dogodek je bil v Trbovljah pred desetletjem, izvemo. “In tako smo se zmenili, da bi eno tako tekmovanje letos potekalo pri nas, da nekako obudimo to sceno,” dodajajo ljubitelji jeklenih konjičkov.

Zasavski klub Street Knights je nastal pred tremi leti. Danes šteje trinajst članov, ki jih povezujejo predvsem ljubezen do avtomobilov, druženje ter predelovanje vozil.

Dogajalo se bo!

V sklopu Autoshowa bosta potekali tekmovanji državnega prvenstva STR ter tekmovanje državnega prvenstva EMMA. Gre za tekmovanji v stylingu vozil in avtoakustiki.

Poleg tekmovanj STR in EMMA bodo potekale še klubske igre, predstavili se bodo reševalci in gasilci, ki bodo med drugim izvedli demonstracijo reševanja ukleščene osebe iz avtomobila ob prometni nesreči. Potekalo bo merjenje glasnosti izpuha, pa merjenje najnižjih vozil in še in še, obljubljajo organizatorji.

Dogodek bo umeščen na Ulico 1. junija v Trbovljah med 10. in 20. uro. V času Autoshowa bo popolna zapora ceste od križišča pri Dežmanu do krožišča. Zaprto bo tudi parkirišče med MCT in DDT.

 

Print Friendly, PDF & Email