Doma Aktualno Naprodaj še zadnje stanovanje

Naprodaj še zadnje stanovanje

Novozgrajeni objekt R K5 so v pričetku letošnjega leta naselili prvi stanovalci in kmalu za njimi še ostali. Objekt z 22 stanovanji in tremi poslovnimi prostori je že pošteno zaživel in prazno je zgolj in samo še eno stanovanje.

4-sobno stanovanje čaka na lastnika

V tretjem nadstropju je prosto še edino stanovanje nadstandardnega objekta v samem centru mesta. Veliko je dobrih 109 kvadratnih metrov in orientirano proti jugozahodu. Ker bo štirisobno stanovanje zadnje, ki ga bo trboveljsko podjetje prodalo, so za kupca pripravili posebno presenečenje, je obljubil Branko Božjak iz Rudisa.

Najpomembnejše je prijetno bivanje

Izvajalci so zaključnim delom v stanovanju posvetili posebno pozornost. Kvalitetna in sodobna keramika ter sanitarna oprema. Klimatizirani prostori ter visoko kvalitetne talne obloge, torej dvoslojni gotovi parket.

Bistveno je, da se stanovalci v svojem domu počutijo dobro, verjamejo na Rudisu, zato so poleg posebne pozornosti pri izbiri materialov vgradili tudi talno gretje, ki omogoča prijetno toplino celega stanovanja, brez radiatorjev.

Objekt ima okna s troslojno zasteklitvijo ter senčila na električni pogon, fasadni ovoj pa šteje 20 centimetrov in stavbo tako uvršča med energetsko varčne, kjer so stroški ogrevanja in vzdrževanja manjši kot v bistveno manjših stanovanjih.

Varnost

Vsa vrata so višja od klasičnih, kar 210 centimetrov štejejo. Notranja vrata imajo magnetne ključavnice in nevidna nasadila, zunanja vrata so protivlomna z kar 11 točkovno ključavnico.
Stanovanje sestavlja predsoba, garderoba, utility, WC, kuhinjo z jedilnico in izhodom na balkon (ložo), dnevna soba, kopalnica z WC-jem in tri sobe. Poleg stanovanja ima vsak stanovalec še shrambo v kletni etaži, dostop do kolesarnice ter parkirišče.

Za vse informacije lahko pokličete na 041 798 340 (Branko Božjak).

 

Prispevek je oglasno sporočilo.

Print Friendly, PDF & Email