Doma Aktualno Našli denarnico, a gotovine in kartice nikjer

Našli denarnico, a gotovine in kartice nikjer

Fotografija je simbolična.

23. 9. 2018 so policisti PP Hrastnik trem osebam zasegli snovi, za katere sumijo, da
gre za prepovedano drogo. Snovi so bile poslane v analizo.

Na PP Trbovlje se je 24. 9. 2018 zglasil oškodovanec in naznanil tatvino mobilnega telefona znamke LG K8. Policisti glede kaznivega dejanja nadaljujejo z zbiranjem
obvestil.

Ob 16.40 uri so bili policisti obveščeni, da se je na gozdni poti prevrnilo tovorno vozilo s priklopnikom, nihče ni bil telesno poškodovan. Z zbranimi obvestili je bilo ugotovljeno, da je občan opravil prevoz lesa-hlodovine na relaciji Završje-Škofja riža ter zaradi razmočenega terena (bankine) zdrsnil s ceste in se prevrnil. V nesreči s samoudeležbo ni bil nihče telesno poškodovan.

Nekaj čez 22. uro istega dne pa so trboveljski policisti posredovali v zasebnem prostoru, kjer je pijana oseba razgrajala. Ob posredovanju policistov na kraju je oseba nadaljevala z kršitvami in ni upoštevala zakonitih ukazov policista. Policisti so zoper osebe odredili pridržanje v skladu z Zakonom o prekrških. Zaradi kršitev javnega reda in miru bo kršitelju izdan plačilni nalog.

Policisti PP Zagorje so bili 24. 9. 2018 obveščeni, da je voznik osebnega avtomobila povozil kamen in poškodoval vozilo. Policisti so ugotovili, da gre za majhno poškodbo
vozila, voznik in vozilo sta izpolnjevala pogoje za udeležbo v cestnem prometu, zato so odstopili od ogleda kraja prometne nesreče in udeležencu izdali obvestilo.

Občan je PP obvestil, da ima težave s sosedom. Na kraju ni bilo zaznati kaznivega dejanja ali prekrška. O zadevi bo obveščen pristojni center za socialno delo.

Policist je na območju Ljubljane trem občanom zasegel prepovedano drogo. Zoper njih sledi hitri postopek.

Patrulja je bila obveščena o prometni nesreči I. kategorije s pobegom z manjšo materialno škodo. V primeru izsleditve povzročitelja prometne nesreče policisti ustrezno ukrepajo.

Zagorski policisti so prejeli obvestilo o nepravilno parkiranem vozilu. Patrulja je na kraju izrekla ugotovila prekršek voznika in ustrezno ukrepala.

Patrulja pa je prav tako 24. 9. 2018 obravnavala prometno nesrečo I. kategorije s pobegom. O prometni nesreči se zbirajo obvestila, ob izsleditvi povzročitelja sledi ukrep.

Nekaj čez 10. uro pa so bili 25. 9. policisti PP Trbovlje obveščeni o tatvini lesa v gozdu. Z ogledom je bilo ugotovljeno da je neznanec požagal in odpeljal 5 smrek. Glede prijave policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

V popoldanskih urah so bili policisti obveščeni o sumih kaznivega dejanja nasilja v družini, glede na zbrano bo kršitelju izrečen ukrep prepovedi približevanja.

V Zagorju je 25. 9. 2018 oškodovanec naznanil, da je na poti iz službe, na Izlakah izgubil denarnico z vsebino, katera je bila kasneje najdena, v njej pa ni bilo gotovine v višini 270 evrov in plačilne kartice NLB. Policisti v zvezi kaznivega dejanja Zatajitve zbirajo obvestila in bodo zoper storilca podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.

Print Friendly, PDF & Email