Doma Šport Nepričakovan poraz v Ljubljani

Nepričakovan poraz v Ljubljani

12. KROG 1. A DRL – ŽENSKE

RK Ljubljana : RK Zagorje 28:25 (13:14)

Sodnika: Pukšič Žan, Satler Miha

Ljubljana: Bon – Brzin 2, Semrajc 1, Urbančič 2, Abina 5, Žabjek 6, Vučko 3, Vončina 2, Fister 7.

Zagorje: Ljepoja 5, Rebolj 5, Privšek 2,Baruca 4, Skrinjar 1, Cilenšek 1, Vrbnjak, Avbelj, Perič, Zubak, Prašnikar T. 1, Hren 6.

Sedemmetrovke: Ljubljana: 8/6; Zagorje: 3/3

Izključitve: Ljubljana 10 minut; Zagorje 10 minut

Prvi poraz za zagorske rokometašice

Zagorske rokometašice so v Ljubljani v tem letu doživele prvi poraz. Nepričakovano so izgubile z mlado ekipo Ljubljane. Že od začetka so imel Zagorjanke velike težave v napadu. Preveč nervoze in posledično veliko tehničnih napak. Tudi obramba ni delovala tako kot mora. Mlade Ljubljančanke so vodile že samega začetka. V 8. minuti so vodile 5:2. Zagorjanke so nekako strnile svoje vrste in v 13. minuti so izenačile na 5:5. Do konca polčasa so še uspele držati vodstvo 13:14.

Igra tudi v drugem polčasu ni bila na ravni izpred nekaj dni nazaj. Zadnje vodstvo Zasavk je bilo v 38. minuti 17:18. Potem pa se je ustavilo. Vse do 52. minute so domačinke vodile za gol ali dva. Gostjam nikakor ni uspelo rezultata obrniti v njihovo korist. Ljubljančankam je uspel delni rezultat 3:0 in vodstvo v 55. minuti za štiri gole 26:22. V tem trenutku pa je bila še tretjič izključena Ljepoja in Zagorjanke se niso uspele vrniti v igro. To izgubo dveh točk bo potrebno nadomesti na enem izmed gostovanj, ki sledijo v nadaljevanju prvenstva.

Print Friendly, PDF & Email