Doma Aktualno Neukrotljiva Zasavca pridržali policisti

Neukrotljiva Zasavca pridržali policisti

PETEK

Hrastniški policisti so bili v petek obveščeni o poškodovanju stekla na osebnem vozilu. Storilec je lastnika oškodoval za 300 evrov.

Prav tako v Hrastniku so okoli 11. ure policisti obravnavali že poškodovanje garažnih vrat. Lastnika je storilec oškodoval za 50 evrov.

V petek je na parkirišču v Trbovljah neznanec trčil v parkirano vozilo in s kraja odpeljal.

V mestnem parku v Trbovljah so policisti opravili postopek s 35-letnim občanom. Zasegli so mu nož in neznano snov, sumijo, da gre za prepovedano drogo. Po opravljenih analizah zoper njega sledi prekrškovni postopek.

Policisti so v petek popoldan intervenirali v trboveljskem stanovanju, kjer se je 52-letna pijana občanka nasilno vedla do partnerjeve hčerke in jo žalila. Ker kljub ukazom policistov ni prenehala, so jo pridržali in ji izrekli globo.

Občan je v Trbovljah na bančnem avtomatu dvignil 400 evrov in jih pozabil v reži. Neznanec si je denar prilastil.

Zagorjana je udaril znanec. Policisti bodo kršitelju zaradi kršitve izdali plačilni nalog.

V soboto v nočnem času so bili policisti obveščeni o glasni glasbi, ki moti nočni mir in počitek ostalih stanovalcev. Na podlagi zbranih obvestil je bil kršitelju zaradi kršitve določil Zakona o varstvu javnega reda in miru izdan plačilni nalog.

SOBOTA

Vinjenemu vozniku so trboveljski policisti v soboto odvzeli vozniško dovoljenje in mu prepovedali nadaljnjo vožnjo. Zoper njega bo podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Sobotno popoldne so policisti v Trbovljah intervenirali v gostinskem lokalu, kjer se je 42-letnik pod vplivom alkohola nedostojno vedel in žalil osebje ter goste. Tudi po prihodu policistov ni prenehal, zato so mu odredili pridržanje in mu napisali globo.

Zaradi preglasne glasbe so policisti 23-letni kršiteljici izrekli opozorilo.

Zagorski policisti so obravnavali kaznivo dejanje grožnje, pri čemer je znana oseba oškodovancu izrekla resno grožnjo zoper življenje in telo. Po zbranih obvestilih bo o zadevi podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

Na območju Zagorja je zaradi izsiljevanja prednosti prišlo do prometne nesreče I. kategorije. V prometni nesreči je nastala materialna škoda, ki po nestrokovni oceni znaša približno 2000 evrov. Povzročitelju je bil zaradi kršitve določil Zakona o pravilih cestnega prometa izdan plačilni nalog.

Policisti so bili obveščeni o poškodbi dveh oseb, ki sta se poškodovali pri opravljanju domačih opravil. Na podlagi zbranih obvestil ni bilo ugotovljenih elementov kaznivega dejanja.

V večernem času se je v prodajalni na območju Kisovca stranka nedostojno vedla do prodajalke. Zaradi kršitve določil Zakona o varstvu javnega reda in miru mu bo izdan plačilni nalog.

NEDELJA:

V nedeljo so v Trbovljah policisti mladoletniku zasegli prepovedano pirotehnično sredstvo. Zoper njega pa podali obdolžilni predlog na sodišče.

Policisti so zaustavili 28-letnega voznika in mu zasegli prepovedano snov. Zaradi suma vožnje po vplivom substanc so mu odredili strokovni pregled, ki ga je odklonil. Prepovedali so mu nadaljnjo vožnjo in zasegli vozniško dovoljenje.

Policisti v Zagorju so obravnavali kaznivo dejanje lahke telesne poškodbe. Ugotovljeno je bilo, da je na območju Ljubljane znana oseba pristopila do oškodovanca in ga večkrat udarila. Po zbranih vseh obvestilih bo na pristojno državno tožilstvo podana kazenska ovadba.

Print Friendly, PDF & Email