Doma Aktualno Neznanec ga je udaril po glavi

Neznanec ga je udaril po glavi

Fotografija je simbolična.

Včeraj so bili zagorski policisti obveščeni o sporu med sosedoma. Zaradi ugotovljene kršitve ZJRM-1, je bil kršitelju izdan plačilni nalog.

Policisti sumijo kaznivo dejanje nasilja v družini, ki je bilo na zagorsko policijsko postajo najavljeno včeraj popoldan. Zaenkrat še zbirajo potrebna obvestila in se povezujejo s pristojnim Centrom za socialno delo, svoje ugotovitve pa bodo posredovali na pristojno Okrožno državno tožilstvo.

Na regionalni cesti I. reda št. 221 (Kisovec – Izlake) se je včeraj popoldan zgodila prometna nesreča,  kjer je drevo padlo na premikajoč se osebni avtomobil. Voznik se je v nesreči tudi telesno poškodoval, za čas ogleda prometne nesreče, intervencije gasilcev oziroma sanacije vozišča s strani upravljavca ceste, pa je bila cesta popolnoma zaprta.

V nočnem času so bili policisti v Zagorju obveščeni o kaznivem dejanju lahke telesne poškodbe, kjer je bilo ugotovljeno, da je neznana oseba oškodovanca z neznanim lesenim predmetom udarila po glavi. Policisti v zvezi naznanjenega kaznivega dejanja še zbirajo potrebna obvestila, svoje ugotovitve pa bodo posredovali na pristojno Okrožno državno tožilstvo.

Nekaj čez 17. uro je v Hrastniku motorist trčil v osebni avtomobil zaradi prekratke varnostne razdalje.  Na vozilih je nastalo za okoli 700 evrov materialne škode.

Print Friendly, PDF & Email