Doma Aktualno Nočno razgrajanje v lokalu

Nočno razgrajanje v lokalu

fotografija je simbolična

V popoldanskem času so trboveljski policisti na Regionalni cesti I. reda št. 221 (Slačnik) preiskovali prometno nesrečo I. kategorije ter z ogledom in zbranimi obvestili ugotovili, da je voznik osebnega avtomobila zaradi neupoštevanja določil o pravilni strani in smeri vožnje trčil v nasprotno vozeč osebni avtomobil. Za ugotovljeno kršitev ZPrCP, je bil povzročitelju prometne nesreče izdan plačilni nalog.

Na območju so bili policisti obveščeni o prometni nesreči z manjšo poškodbo in udeležbo dveh vozil na parkirišču. Policisti so skladno z določili ZPrCP odstopili od ugotavljanja dejstev in okoliščin prometne nesreče ter udeležencema izdali obvestilo.

V nočnem času so na območju Trbovelj policisti iz Zagorja in Trbovelj intervenirali v enem izmed gostinskih obratov na območju Trbovelj. Ker se je v policijskem postopku eden izmed kršiteljev nedostojno vedel do pooblaščene uradne osebe, so mu policisti izdali plačilni nalog. Policisti bodo zoper kršitelje skladno z zbranimi obvestili tudi ukrepali.

Print Friendly, PDF & Email