Doma 1+1=2 NORA ZABAVA v slovo poletju jutri v Zagorju!

NORA ZABAVA v slovo poletju jutri v Zagorju!

Saj ne, da bi ga odganjali, a vendarle se poletje spogleduje z jesenjo. Ker pa bo te dni, tako pravijo oblaki, še lepo, bo ta petek, torej že jutri!, na mestni ploščadi Zagorje poletno sproščeno. Ob glasbi in izvrstni kulinariki.

Dogajati se bo začelo ob 16. uri. Otroci bodo uživali na napihljivih igralih, čakajo jih poslikave obraza, kulinarične delavnice in program najbolj znanega ribiča daleč naokrog. V Zagorje po dolgem času prihaja RIBIČ PEPE. Kdo vse bo z njim, izveste ob 18.30 uri.

Ves čas bodo na ploščadi kuharski mojstri Gastrofuzije pripravljali dobrote, ki se najlepše podajo k poletju. Ste uganili? »Sardelce«, drži! Kaj pa krompirček, palačinke, praženec …? Vam gredo v slast? Vabljeni na pozno kosilo ali zgodnjo večerjo.

Za piko na i pa se bo, v to smo prepričani, prileglo glasbeno potovanje v Dalmacijo. Zvezda večera je KLAPA SINIŠE ŽUNCA.

Zagorska dnevna soba je torej nared za druženje ta petek popoldan. Za prijetno vzdušje v srcu Zagorja se trudijo Občina Zagorje, Delavski dom, Društvo prijateljev mladine in Gastrofuzija. Na snidenje!

Print Friendly, PDF & Email