Doma Aktualno Nov mesec, novo (začasno) vodstvo Mladinskega centra Trbovlje

Nov mesec, novo (začasno) vodstvo Mladinskega centra Trbovlje

Ta ponedeljek je bila zaključena korespondenčna seja Občinskega sveta Trbovlje, o kateri smo nedavno pisali. In kaj prinaša rezultat glasovanja? Neuradno smo izvedeli, da so svetniki potrdili vedejevstvo, uradnega odgovora pa nam na Občini Trbovlje še niso uspeli pripraviti.

S februarjem zdajšnja vodja projekta Interreg V-A Slovenija – Hrvaška za obdobje 2014 – 2020 na Občini Trbovlje Zvezdana Lamovšek menja delodajalca in se priključuje ekipi šestim zaposlenim v Mladinskem centru Trbovlje (MCT).

Javni zavod bo Lamovškova, ki torej zaključuje delo na oddelku za finance, proračun in gospodarstvo v trboveljski občinski uprave, kot vršilka dolžnosti vodila od 01.02.2020 dalje, vse dokler ne bo izbran nov direktor, ki ga bodo iskali z vnovičnim razpisom. Ta bo objavljen predvidoma v naslednjih nekaj mesecih.

Tomaž Trotovšek

“Vedejevstvo je začasna rešitev, ki je nastala v tem vmesnem obdobju, ko se je končal mandat zdaj že bivše direktorice MCT Katarine Nučič in preden se zaključi izbirni postopek v razpisu iskanja novega direktorja,” je povedal predsednik Sveta Zavoda MCT Tomaž Trotovšek, ki je obenem poudaril, da je vso poslovanje po odhodu Nučičeve potekalo nemoteno in da so pri pomembnejših odločitvah sodelovali tako zaposlen v MCT po pooblastilu kot tudi člani Sveta zavoda MCT.

 

SORODNI ČLANKI:

Preobrat v Mladinskem centru

Odprt razpis za direktorja Mladinskega centra

Print Friendly, PDF & Email