Doma Aktualno Novi direktor Zdravstvenega doma Hrastnik bo …

Novi direktor Zdravstvenega doma Hrastnik bo …

S prvim februarjem se je iztekel rok za prijavo, na katero so se lahko kot kandidati za direktorsko funkcijo prijavili zainteresirani za vodenje hrastniškega zdravstvenega doma.

Zaradi odsotnosti predsednika Sveta zavoda Tilna Oberčkala smo se s prošnjo glede rezultata razpisa obrnili na njegovo namestnico. Suzana Venko je razkrila, da sta “na razpis prispeli dve prijavi, obe popolni, sedaj pa je na potezi svet zavoda, ki bo konec februarja nadaljeval s svojim delom ter obe vlogi temeljito preučil.”

Gregor Pajić

Svet zavoda Zdravstvenega doma Hrastnik, ki je prosto delovno mesto tudi razpisal, je namreč od prijavljenih zahteval tudi predložitev programa dela oz. razvoja ZD Hrastnik za prihodnje mandatno obdobje štirih let. Ali se je prijavil tudi Gregor Pajić, ki trenutno opravlja dela vršilca dolžnosti direktorja v hrastniškem zdravstvenem domu, smo preverili kar pri njem osebno – potrdil je, da je oddal vlogo in da predvideva, da bo nekje do konca meseca marca znano, kdo bo novi direktor ZD Hrastnik.

“Odločitve ta mesec zagotovo še ne bo,” potrjuje tudi Suzana Venko dejstvo, da ti postopki zahtevajo svoj čas in dodaja, da mora predlog sveta zavoda nato obravnavati še hrastniški občinski svet.

SORODNI ČLANKI:

Zdravstveni dom potrebuje korenite spremembe

Print Friendly, PDF & Email