Doma Aktualno Občina ponuja mesta za pripravnike

Občina ponuja mesta za pripravnike

Občina Trbovlje že zadnjih nekaj let v svoje vrste uvršča tudi pripravnike. In nič drugače ne bo letošnje poletje.

Pripravništvo je osemmesečno plačano delo za tiste, ki delovnih izkušenj še nimajo, imajo pa ustrezno stopnjo izobrazbe. Običajno gre za prvo zaposlitev, lahko pa je oseba že bila zaposlena, a ni dobila ustreznih delovnih izkušenj, primernih svoji izobrazbi. Na ta način želijo na trboveljski občini ponuditi možnost za delo in pridobivanjem izkušenj tistim, ki tega drugje niso uspeli pridobiti.

Pripravnik prejema plačo, upravičen je do malice, potnih stroškov in sorazmernega dela regresa.

Objavljene so javne objave za delovno mesto pripravnik – koordinator VII/1 v Kabinetu župana, kjer mora imeti kandidati najmanj visokošolsko strokovno izobrazbo (prejšnja) smer turizem oziroma visokošolsko strokovno izobrazbo (prva bolonjska stopnja) smer turizem oziroma visokošolsko univerzitetno izobrazbo (prva bolonjska stopnja) smer turizem.

Kandidati, ki bi se želeli prijaviti na prosto delovno mesto pripravnik – Strokovni sodelavec VII/1 v Oddelku za premoženjske zadeve morajo imeti najmanj visokošolsko strokovno izobrazbo (prejšnja ali prva bolonjska stopnja) oziroma visokošolsko univerzitetno izobrazbo (prva bolonjska stopnja) pravne smeri.

Prav tako pa je na voljo tudi delovno mesto pripravnik – Strokovni sodelavec VII/1 v Oddelku za okolje, prostor in gospodarske javne službe, kjer morajo imeti kandidati najmanj visokošolsko strokovno izobrazbo (prejšnja ali prva bolonjska stopnja) oziroma visokošolsko univerzitetno izobrazbo (prva bolonjska stopnja) smer gradbeništvo, arhitektura.

Rok za prijavo je 20. julij 2020.

Print Friendly, PDF & Email