Doma Aktualno Občina Trbovlje išče pripravnika-koordinatorja

Občina Trbovlje išče pripravnika-koordinatorja

Danes je objavila Občina Trbovlje v kabinetu župana delovno meto za pripravnika-koordinatorja VII/1. Kandidati se lahko prijavijo v roku 8 dni po elektronski ali navadni pošti.

Kandidati morajo imeti najmanj visokošolsko izobrazbo. Z izbranim kandidatom se bo sklenilo delovno razmerje za določen čas 8 mesecev.

KDO VSE JE LAHKO PRIPRAVNIK? Oseba, ki nima ustreznih delovnih izkušenj in prvič sklene pogodbo o zaposlitvi, ustrezni njeni izobrazbi. Prav tako je lahko pripravnik oseba, ki je že bila predhodno zaposlena in še ni končala pripravniške dobe oziroma si ni pridobila dovolj delovnih izkušenj. Gre torej za redno zaposlitev za določen čas, s katero kandidat pridobi delovne izkušnje in je lažje zaposljiv in bolj konkurenčen na trgu dela.

PRIPRAVNIŠTVO NI ŠTUDENTSKO DELO. S pripravnikom je sklenjena pogodba o zaposlitvi za določen čas 8 mesecev, prejema mesečno plačo, prav tako je upravičen do povračila stroškov za prevoz na delo in malico, ima plačano obvezno zavarovanje in je upravičen do sorazmernega deležna letnega regresa in dopusta.

Več najdete na spletni strani občine.

Print Friendly, PDF & Email