Doma Aktualno Objestneži v Trbovljah metali jajca na balkon

Objestneži v Trbovljah metali jajca na balkon

Policisti so v jutranjih urah obravnavali prometno nesrečo I. kategorije na Izlakah, kjer je voznica osebnega vozila trčila v prometni znak. Na vozilu je nastala majhna poškodba, izpolnjeni so bili pogoji 111. člena ZPrCP, zato so voznici izdali obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

V večernem času so policisti pri kontroli prometa imeli v postopku voznika osebnega vozila, ki je kazal očitne simptome vožnje pod vplivom prepovedanih substanc. Odrejen mu je bil test z DrugWipe, ki je bil pozitiven, v nadaljevanju pa je voznik odklonil strokovni pregled. Vozniku je bila nadaljnja vožnja prepovedana. Zoper voznika sledi obdolžilni predlog na okrajno sodišče.

V jutranjih urah je bila policija obveščena o vlomu v poslovni prostor na Dolu pri Hrastniku. Na kraju je bil opravljen ogled kaznivega dejanja, neznani storilec je iz blagajne odtujil menjalni denar. Policisti z zbiranjem obvestil nadaljujejo, podana pa bo kazenska ovadba na pristojno tožilsvo.

Včeraj malo po 9. uri zjutraj so bili hrastniški policisti obveščeni o poskusu vloma v prodajalno v Hrastniku. Z navedenim dejanjem je neznani storilec oškodoval lastnika za 200 evrov.

Ob 13.30 uri pa so policisti obravnavali še prometno nesrečo s pobegom na parkirnem prostoru na Dolu pri Hrastniku. Pri tem je nastalo za okoli 350 evrov materialne škode. Pobeglemu vozniku so policisti izdali plačilni nalog.

V dnevnem času so včeraj intervenirali tudi v Trbovljah, ker naj bi voznik parkiral tako,  da  je  onemogočil dovoz v garažo. Ugotovljeno je bilo, da voznik ni zaparkiral  dostopa  do  garaže  ampak do vrtne lope, zaradi česar sta bila voznik in lastnica napotena na zasebno tožbo.

Trboveljski možje v modrem so intervenirali tudi zaradi hrupa v Trbovljah, kjer je bilo ugotovljeno, da  je  29-letnik igral na bobne. Zaradi kršitve ZJRM-1 mu je bilo izrečeno opozorilo.

V  nočnem času so občani policiste obvestili, da neznanci mečejo jajca na balkon stanovanjskega bloka v Trbovljah. Storilci na kraju niso bili ujeti, zato za njimi še zbirajo obvestila.

Print Friendly, PDF & Email