Doma 1+1=2 Obrnjena slika: Dijaki mentorji zaposlenim

Obrnjena slika: Dijaki mentorji zaposlenim

Danila Jan je navdušena nad dijaki, ki so se izkazali kot izvrstni mentorji.

Kot izjemen doprinos se izkazala prisotnost dijakov na popoldanskih tečajih, ki so prevzeli vlogo mentorja. Predavatelj težko naenkrat “obdela” 15 tečajnikov, zato so na pomoč priskočili trboveljski dijaki, kar se je pokazalo kot idealna kombinacija.

Tudi letos bodo s tečaji nadaljevali, pove Danila Jan iz STPŠ. Nemščino tokrat ponujajo v nadaljevalnem, spletnem tečaju, ki je namenjen udeležencem z nekaj predznanja. V 50 urah predavanj, bodo udeleženci poleg nemščine osvojili tudi spletna znanja, uporabo računalnikov in pametnih naprav v kombinaciji z nemškim jezikom.

Prijave zbirajo do 14. 9. 2018, začeli bodo v sredini septembra

Na STPŠ spodbujajo tudi poznavanje programa excel, ki je koristen tako za domačo kot poslovno uporabo. Predznanje v tem primeru ni potrebno, pravi koordinatorka Danila Jan. “Pripravili bomo približno 5 srečanj in udeležencem pokazali čim več koristnih in praktičnih načinov za uporabo excela.” Prijavijo se lahko posamezniki, lahko pa tudi podjetja prijavijo svoje zaposlene. Pogoje je, da je udeleženec zaposlen.

Srečanja organizirajo v popoldanskem času na STPŠ, na Polaju v Trbovljah. V posamezno skupino bodo vzeli okoli 10-15 udeležencev, želijo pa znanja prilagoditi željam posameznikov. Predavatelji bodo tako na praktičnih primerih, ki jih lahko izpostavijo tudi sami udeleženci, pokazali vsakodnevno uporabo računalniških orodij.

Več o tečajih najdete TUKAJ!

Print Friendly, PDF & Email