Doma Aktualno Odločitev se je obrestovala

Odločitev se je obrestovala

Z veliko spodbudo partnerja se je Barbara Leskovšek Polak opogumila in v Hrastniku odprla salon za zdravje in dobro počutje - Hypoxi studio. In odločitev se je obrestovala, danes praznujejo že svoj drugi “rojstni dan”.

Rebeka in Barbara skrbita, da so rezultati čim boljši.

Stranke se vračajo, pojasnjuje Polakova, ki je vesela, da lahko strankam pomaga do želenih rezultatov, najbolj navdušena pa je, kot sama pravi: “da smo postale prave prijateljice, da je naš salon postal prostor za druženje in klepet.”

Salon namenjen moškim in ženskam vseh starosti

Prva stranka je bila, jasno, ženska. Prav tako druga, tretja, četrta … danes, po dveh letih pa so vse pogostejše stranke tudi moški, ki mnogokrat prav zabavno popestrijo terapije. Dober signal, da poleg hujšanja ljudje damo vse več na zdravje, je tudi vse pogostejša uporaba limfne drenaže, pojasnjujeta Barbara in Rebeka. Počutje po limfni drenaži je res dobro, opisujejo stranke same.

Ko je salon odprt, so ponavadi vse naprave zasedene, še doda Rebeka, saj stranke naročajo iste ure, da imajo družbo. “Opažam, da je ura terapije za uporabnike tudi njihova ura sprostitve. Čas, ko so vse enake, vse z istim ciljem in čas, ko se odmaknejo od problemov doma in v službi.”

Obletnica je tudi razlog za super akcijo. Ob nakupu paketa IR steze vam v Hrastniku podarijo še 6 terapij limfne drenaže GRATIS!

Stranke v salonu sprejema Rebeka, ki jih vodi skozi postopek. Kako urediti tudi prehrano, ki je pomemben sestavni del hujšanja in preoblikovanja telesa pa se posvetujeta skupaj z Barbaro, ki nadaljuje svoje izobraževanje na magistrskem študiju na Fakulteti za zdravstvene vede v Mariboru.

 

Prispevek je oglasno sporočilo.

Print Friendly, PDF & Email