Doma Aktualno Odpeljali so ga, ker je žalil osebje, nato še policiste

Odpeljali so ga, ker je žalil osebje, nato še policiste

V petek so trboveljski policisti oglobili 29-letnika, ki se je nedostojno vedel.

Neznanec je na parkirišču v Trbovljah preko noči trčil v parkirano vozilo in s kraja odpeljal. Obvestila še zbirajo.

Neznanec je ponoči poškodoval lak na parkiranem vozilu in lastnika oškodoval za 200 evrov. Policisti informacije še zbirajo.

V nočnem času so policisti 18-letnemu Trboveljčanu zasegli neznano snov, za katero sumijo, da je prepovedana droga. Po opravljeni analizi bo zoper kršitelja izveden prekrškovni postopek.

V nočnem času so policisti intervenirali tudi v Kisovcu, kjer je pijan 31-letnik z vpitjem in razgrajanjem motil nočni mir in počitek ter kljub ukazom policistom s kršitvijo ni prenehal, zaradi česar je bil pridržan, izrečena pa mu je bila tudi globa.

Na PP Zagorje se je zglasila občanka in prijavila izgubilo kreditne kartice VISA.

Policisti so po prijavi intervencije v Zagorju ob Savi kršitelju javnega reda in miru izdali plačilni nalog, ugotovljeno je bilo, da je udaril soseda.

Prav tako so v Zagorju obravnavli prometno nesrečo na parkirišču s pobegom.

V Kisovcu so policisti, zaradi kršitve ZJRM pridržali pijano žensko. Izdan ji je bil tudi plačilni nalog.

Tekom dneva v nedeljo so policisti v Trbovljah intervenirali dvakrat, ker lastnika svojih psov nista imela na povodcu. Z lastnikoma so policisti opravili razgovor in ju opozorili na kršitev ZZŽiv-1.

Včeraj so v Hrastniku ob 21.40 uri policisti imeli v postopku voznika osebnega vozila, ki je vozil neregistriran avto, brez veljavnega vozniškega dovoljenja, prav tako pa so policisti ugotovili, da je

voznik vozil pod vplivom alkohola. Policisti so omenjenemu zasegli osebno vozilo.

Pol ure do polnoči so včeraj v Hrastniku policisti odhiteli v Zdravstveni dom, kjer naj bi vinjeni občan žalil zdravstveno osebje, ki je ob prihodu policistov zmerjal še njih, zato so ga pridržali.

Zagorski policisti so obravnavali tatvino drv v Kisovcu. Oškodovanec je podal umik od pregona KD.

Print Friendly, PDF & Email