Doma Aktualno Okroglih 50: Vse je v ljudeh …

Okroglih 50: Vse je v ljudeh …

Pol stoletja sodelovanja s Volkswagnom in Audijem je ena od pomembnejših obletnic v skoraj 130-letni obrtno podjetniški tradiciji družine Malgaj. Podjetje Malgaj danes zastopa blagovne znamke Volkswagen, Volkswagen gospodarska vozila, Škoda in servis za vozila Audi.

Direktor Porsche Slovenija, Danilo Ferjančič

Predhodnik podjetja Malgaj Obrtna delavnica Franca Malgaja je bila sploh prva zasebna avtomehanična delavnica na območju nekdanje Jugoslavije, ki ji je tovarna Audi pred 50 leti podelila status pooblaščenega servisa za vozila Audi.

Čustvena prireditev in polna dvorana

Na trboveljskem odru so včeraj pomemben jubilej tudi obeležili. Da je bilo v petih desetletjih z Malgajem dobro sodelovanje pričajo rezultati. In ne glede na vzpone in padce, ki vedno so, je danes sodelovanje vzorno, je povedal direktor Porsche Slovenija Danilo Ferjančič in dodal, da ne le da so dobri partnerji, postali so pravi prijatelji. Razlog za uspeh pa je po besedah Ferjančiča enostaven: “Odgovor je preprost. Vse je v ljudeh.”

Tomaž Benko, Jasna Gabrič in Andrej Malgaj.

V podjetje Malgaj je vpeta cela družina, malo v šali malo zares, pa je del družine postal tudi direktor Tomaž Benko, ki že dvajset let vodi niti trboveljskega Malgaja: “Če v začetku kariere najdeš službo, pot ali priložnost, ki ti da možnost nadaljnjega razvoj in če v službi uživaš, si uspešen, potem je to, to.”

FOTOGALERIJA:

Dan za vsegeneracijsko zabavo sredi mesta!

Danes popoldne, 19. oktobra 2018, bo na parkirišču pred Delavskim domom Trbovlje velika brezplačna prireditev. Tako bo med 17. in 19. uro otroke zabaval radijski voditelj Miha Deželak ob animaciji o prometni varnosti, čarovniku, kokicah in brezplačni peni, starejši pa se bodo lahko pomerili v hitrostni menjavi gum z direktorjem. Od 19. ure pa bosta koncerta glasbene skupine Rebeka Dremelj z bendom in Folk Idoli.

Foto: Barbara Reya

Print Friendly, PDF & Email