Doma Aktualno Orožje raje izročil policistom

Orožje raje izročil policistom

Fotografija je simbolična.

V petek, 28. 9. 2018, zvečer so policisti PP Zagorje posredovali v okolici Zagorja, kjer je prijavitelj zaradi zdravstvenega stanja želel izročiti orožje, saj bi z njim lahko ogrozil sebe ali koga drugega. Na podlagi 63. člena Zakon o orožju je bilo zaseženo več različnih pušk in streliva, ki bo poslano na pristojno upravno enoto. Za osebo je poskrbelo zdravstveno osebje ZD Zagorje ob Savi.

V soboto so pred trgovskim centrom v Zagorju, po prijavi občana, policisti, zaradi nepravilnega parkiranja pred vhodom, izdali plačilni nalog kršiteljici po 65. členu Zakona o varnosti cesntega prometa.

Policisti so prav tako 29. 9. 2018 obravnavali kršitev javnega reda in miru zaradi spora na delovišču. Po vseh zbranih obvestilih bo zoper oba kršitelja izdan plačilni nalog zaradi kršitve 20. oziroma 7. člena Zakona o varstvu javnega reda in miru.

V Zagorju so policisti obravnavali kršitev javnega reda in miru s strani neznanega moškega, ki je žalil in grozil oškodovanki. Policisti bodo kršitelju izdali plačilni nalog zaradi kršitve javnega reda in miru.

V sobotni noči pa so v Zagorju policisti posredovali zaradi kršitve javnega reda in miru z glasno glasbo. Kršiteljici je bil izdan plačilni nalog zaradi kršitve 8. člena Zakona o varstvu javnega reda in miru.

V petek ob 10.35 so policisti PP Trbovlje zaradi kaznivih dejanj zalezovanja izrekli prepoved približevanja bivšem partnerju, zoper njega pa sledi tudi kazenska ovadba na tožilstvo.

V soboto ob 10. uri pa so bili policisti obveščeni o goljufiji, kjer je znanec na ime oškodovanca sklenil več pogodb. Po vseh zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba.

Ob 20.25 so imeli trboveljski policisti v postopku voznika, ki je odklonil strokovni pregled, tako da mu je bilo po 113/a členu ZP začasno odvzeto vozniško dovoljenje. Zoper njega bo podan obdolžilni predlog.

28. 9. 2018 ob 23.48 uri so bili policisti PP Hrastnik poslani na intervencijo v gostinski lokal v Hrastniku. Ugotovljeno je bilo, da gre za lažno naznanitev, v zvezi s tem so policisti kršitelju izdali plačilni nalog.

30. 9. 2018 ob 19.35 uri pa so bili policisti obveščeni, da gost lokala v Kisovcu žali natakarico, v zvezi s tem bo kršitelju, katerega ni bilo več na kraju, izdan plačilni nalog.

Print Friendly, PDF & Email