Doma Aktualno Ostala brez 50 evrov

Ostala brez 50 evrov

Zagorska patrulja je bila napotena na Trojanski klanec, kjer na bi po vozišču hodil neznani pes in oviral promet. Pri pregledu relacije policisti psa niso izsledili.

Na policijsko postajo se je zglasila občanka in naznanila kaznivo dejanje zatajitve 50 evrov, ki jih je pred tem pozabila v reži bankomata v Kisovcu. Policisti bodo po zbranih vseh obvestili o zadevi zoper storilca podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.

Občanka je na Policijsko postajo Zagorje ob Savi prav tako naznanila kaznivo dejanje zatajitve mobilnega telefona, ki ga je pozabila na terasi v enem izmed lokalov na območju Sevnice, ki si ga prilastil neznani storilec. Zadeva so odstopili Policijski postaji Sevnica.

Kolesarji ovirali promet

Policisti so bili v popoldanskem času obveščeni, da več kolesarjev na relaciji Litija – Zagorje ovira promet. Policisti so kolesarje izsledili, vendar prijavitelj ni več želel sodelovati v prekrškovnem postopku, zaradi česar izvedba ukrepa ni bila mogoča. Kolesarji so bili opozorjeni na spoštovanje cestno prometnih predpisov.

Trboveljski policisti so bili včeraj obveščeni o tatvini električnih vodnikov iz prostora tovarne. Glede okoliščin tatvine policisti zbirajo obvestila.

Print Friendly, PDF & Email