Doma Aktualno Osumljenca “ujeli” na kolesu, je morda vaš?

Osumljenca “ujeli” na kolesu, je morda vaš?

FOTO: PP Zagorje

Včeraj so zagorski policisti v postopku imeli voznika kolesa, ki izvora kolesa ni znal pojasniti in, ker je bil podan utemljen sum, da je ukraden so le tega zasegli. Policisti v zvezi suma, da kolo izvira iz kaznivega dejanja zbirajo obvestila. Lastnika kolesa Btwin Rockrider pozivajo, da se zglasi na najbližji policijski postaji ali pokliče na brezplačno številko 113 in prijavi tatvino kolesa, katerega fotografija je objavljena na naslovnici.

V večernem času so v Kisovcu obravnavali pijanega kršitelja, ki je vpil in žalil mamo. Ker je kršitelj na kraju nadaljeval s kršitvijo in ni upošteval ukazov, da s kršitvijo preneha je bilo zoper njega odrejeno

pridržanje. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog, zaradi kršitve 6. in 22. člena Zakona o varstvu javnega reda in miru.

V nočnem času so policisti obravnavali spor med zakoncema na območju Podkuma. Policisti so ugotovili kršitve 6. člena ter kršiteljema izdali plačilni nalog.

Zagorski policisti so včeraj obravnavali tudi naknadno prijavo prometne nesreče II. kategorije, v kateri so se udeleženci že predhodno dogovorili, naknadno pa so iskali zdravniško pomoč. Po vseh zbranih obvestilih sledi zoper povzročitelja ustrezen ukrep.

Včeraj je bil v Zagorju opravljen ogled vozila v zvezi kaznivega dejanja poškodovanje tuje stvari, z dne 29. 9. 2018. Po vseh zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

Prav tako so v Zagorju policisti obravnavali kaznivo dejanje poškodovanje tuje stvari, in sicer na poslovnem objektu, kjer je neznani storilec razbil steklo vhodnih vrat. Nastalo je za okoli 200 evrov materialne škode. Po vseh zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

Prometno nesrečo na parkirišču v Ljubljani s pobegom je vozni prijavil zagorski policiji. Na vozilu je nastalo za okoli 300 evrov materialne škode. Policisti v zvezi prometne nesreče s pobegom še zbirajo obvestila.

V večernem času so v Trbovljah 24-letnemu in 21-letnemu Trboveljčanoma zasegli neznano snov za  katero sumijo, da je prepovedana droga. Po opravljeni analizi bomo zoper njiju sledi prekrškovni postopek.

Nekaj pred 16. uro so hrastniški policisti dobili obvestilo o poškodovanju osebnega vozila, kjer je neznani storilec poškodoval lak na osebnem vozilu. Z navedenim dejanjem je neznani storilec oškodoval lastnico za 500 evrov.

Zvečer pa so v Hrastniku možje v modrem intervenirali še v gostinskem lokalu v Zagorju, kjer se je gost lokala nedostojno vedel. Policisti so kršitelju izrekli opozorilo.

Print Friendly, PDF & Email