Doma Aktualno Pes napadel psa, lastnika prijavili

Pes napadel psa, lastnika prijavili

Fotografija je simbolična.

V Trbovljah je neznanec ponoči z neznanim predmetom poškodoval lak parkiranega osebnega avtomobila in lastnika oškodoval za 1.000 evrov.

Med 30. decembrom in 2. januarjem je neznanec iz stanovanjske hiše v Trbovljah ukradel zunanjo stensko svetilko in lastnika oškodoval za 100 evrov.

Zasegli so mu avto

Policisti so prejeli prijavo 32-letne Trboveljčanke, da je njen sin izgubil mobilni telefon znamke Sony Xperia, ki si ga je prilastil neznani najditelj.

Pri kontroli cestnega prometa je bil v Trbovljah ustavljen 36-letni voznik osebnega  avtomobila, ki je vozil v času, ko mu je bilo začasno odvzeto vozniško dovoljenje. Policisti so mu avto zasegli in zoper voznika podali obdolžilni predlog na sodišče.

Avtov so se lotili tudi v Zagorju, kjer je minuli petek neznanec z ostrim predmetom poškodoval lak parkiranega avtomobila. Oškodovanec je policistom po naznanitvi podal izjavo o umiku predloga za pregon kaznivega dejanja. O dejanju bo obveščeno
pristojno tožilstvo.

Prijavila, da se zbirajo v zapuščeni hiši

Zagorjanka je obvestila policiste, da se v zapuščeni stanovanjski hiši zadržujejo mladostniki. Opravljena je bila kontrola, vendar policisti niso ugotovili elementov kaznivega dejanja ali prekrška.

Zagorjan je naznanil tatvino alkoholnih pijač in cigaret, s čimer ga je neznani storilec oškodoval za 15 evrov. Oškodovanec ni želel pregona naznanjenega kaznivega dejanja, zato je podal izjavo o umiku od pregona.

V soboto je občan zagorskim policistom naznanil, da ga izsiljuje neznani storilec. Po zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na Okrožno državno tožilstvo v Trbovljah.

V soboto ponoči so bili policisti obveščeni o sumu vloma v zapuščeno stanovanjsko hišo na obomčju Zagorja. Pri ogledu policisti niso ugotovili elementov kaznivega dejanja ali prekrška.

Pes je napadel

V nedeljo je v Zagorju neustrezno zavarovan pes napadel drugega psa. Policisti so obvestili veterinarsko upravo, po zbranih obvestilih bodo zoper lastnika psa uvedli prekrškovni postopek.

Včeraj so policisti obravnavali poškodovanje tuje stvari. Neznani storilec je v Zagorju v času med oktobrom in januarjem razbil steklo na vratih in oknih prazne stanovanje hiše.

Policisti so bili obveščeni o napačno parkiranem vozilu v Zagorju, primer so v nadaljnje reševanje in odstranitev zapuščenega vozila odstopili mestnemu redarju.

Print Friendly, PDF & Email