Doma Aktualno Pestra gledališka sezona se obeta v Zasavju

Pestra gledališka sezona se obeta v Zasavju

S prihodom jeseni se kulturni in delavski domovi predstavijo z novimi abonmaji. Preverili smo ponudbo zasavskih abonmajev. Katere predstave vas bodo navduševale in kaj si lahko ogledajo vaši otroci preverite spodaj:

Vsi abonmaji zajemajo šest predstav tekom abonmajske sezone. Cene so od ustanove do ustanove različne. V Hrastniku tako abonma stane 55, v Zagorju 70 in v Trbovljah 75 evrov. Vsi nudijo 5 evrov nižje cene za upokojence, dijake, študente in brezposelne. Kulturno društvo Svoboda Kisovec, ki prav tako pripravlja abonma ima ceno 20 evrov.

Trboveljčani imajo na sporedu tudi drame, ostali prisegajo na komedije

Programi so pestri in zanimivi. V Hrastniku si boste lahko ogledali komedije Dragi, doma sem!, Vsak glas šteje, O mrtvih vse dobro, Poredna Vivi in komedijo še neznane amaterske gledališke skupine. Prav tako vas čaka romantični muzikal Druga priložnost.

Predstave, ki bodo na ogled v Trbovljah so Diplomiranec, Tih Vdih, Realisti, Idealni soprog, Pohujšanje v dolini Šentflorjanski ter Skrivnostni primer ali kdo je umoril psa?

Delavski dom Zagorje je za vas pripravil 6 komedij in sicer Tako ti je mala, Erotika, Predstava, ki gre narobe, Realisti, I love Njofra in predstavo domače gledališke skupine.

Le lučaj stran v Kisovcu pa se bodo na odru zvrstile Županova miška, Barillonova poroka, Servus Petelinček, Čudni izmislek nebes, Gospa poslančeva in Moža je zatajila.

Tudi otroci imajo svoje abonmaje

V Hrastniku imajo abonma tudi za otroke, cena petih predstav je 25 evrov s tem pa si zagotovite sedež na predstavah Pesmice s podstrešja, Mala Murska deklica, Od kod si, kruhek?, Pika potuje po svetu in Besne basni.

Trboveljski otroci si bodo za 20 evrov, lahko ogledali 6 lutkovnih in igranih predstav v sklopu Lutkovne matineje. Predstave v katerih bodo uživali so Čarobni zobki, Metuljček cekinček, Skriti zaklad, Žabec pozimi, Škratek prijateljček reši težave in Razbojnik z rumeno liso.

Print Friendly, PDF & Email