Doma Aktualno Pet prometnih nesreč, nesramnež v prodajalni in spletna prevara

Pet prometnih nesreč, nesramnež v prodajalni in spletna prevara

V preteklih 24 urah policisti na območju Zasavja niso počivali, saj so prejeli kar nekaj vsebinsko raznolikih obvestil.

V krožišču na uvozu na avtocesto Trojane je voznik izsilil prednost na krožišču ter si s tem poleg materialne škode nakopal še izdan plačilni nalog.

Na območju Kisovca je kršitelj žalil prodajalko, zaradi česar mu je bil izdan plačilni nalog.

Policisti pa so bili tudi obveščeni o sumu kaznivega dejanja goljufije, pri katerem je osumljenec kupca preslepil preko spleta.

Hrastniški policisti so na Dolu pri Hrastniku, trboveljski pa pri Opekarni intervenirali v razmiku dveh ur ob dveh istovrstnih prometnih nesrečah, pri kateri je voznik osebnega avtomobila odvzel prednost pešcu, ki je vozišče prečkal na prehodu za pešce. Pri tem sta se udeležena pešca lažje telesno poškodovala.

Od zvite pločevine do globe

Manj preglavic, ker je bila samoudeležena, si je sicer povzročila voznica osebnega vozila na območju Trbovelj, ki je zaradi vožnje preblizu robu vozišča trčila v ograjo, prav tako so zagorski policisti izdali plačilni nalog povzročitelju prometne nesreče I. kategorije, ki se je k sreči prav tako končala le z materialno škodo.

Možje postave so imeli v Hrastniku opravka še s sumljivo snovjo, predvidoma drogo – to so odvzeli moškima in jo oddali v analizo.

Print Friendly, PDF & Email