Doma Aktualno Petra Nikolič Hudomalj: “Hvaležna, da pišemo drugačno zgodbo”

Petra Nikolič Hudomalj: “Hvaležna, da pišemo drugačno zgodbo”

Petra s svojim ljubljenkom (foto: Nuša Osredkar)

Občina Zagorje bo zaradi izjemnega nabora letos podelila 6 občinskih priznanj. Kar štiri zlate in dve srebrni plaketi.

Kdo so letos tisti posamezniki in društva, ki so glas Zagorja uspešno ponesli tudi izven občinskih meja?

Srebrni plaketi sta si zaslužili Cvetka Drnovšek in Petra Nikolič Hudomalj, zlate pa so si razdelili Nada Brezovar, ŠKLAB – klub zasavskih študentov, Dušan Kastelic in Strelsko društvo Kisovec.

Tina Meh

»Ob prejemu nagrade smo zelo veseli, ker je opažen naš trud skozi 25 let delovanja Šklaba kluba zasavskih študentov« je za naš medij povedala predsednica Šklaba Tina Meh in še dodala »prav tako je to zagon za nadaljnje delo, ki ga bomo z veseljem opravljali še naprej.« Njihov največji projekt, ki privabi ljudi ne samo iz zagorske doline, temveč tudi širše regije je Kres Kisovec, ki je letos zagorel že dvanajstič.

 

 

Petra Nikolič Hudomalj

Nagrade se je razveselila tudi prejemnica srebrnega priznanja Petra Nikolič Hudomalj, ki na kmetiji v Potoški vasi skrbi za manjše in večje živali ter jih približa vsakemu obiskovalcu. »Priznanje, mi ogromno pomeni! Hvala vsem, ki ste me z vsemi idejami, delom, drugačnimi pristopi tako lepo sprejeli medse, hvala lokalni skupnosti, ki je naše delo opazila in nagradila! Hvaležna, da pišemo drugačno zgodbo, kjer dajemo prednost kvaliteti, prijaznemu pristopu do živali, strokovno usposobljenemu delu s konji in otroki!«

Print Friendly, PDF & Email