Doma Aktualno Pijan skakal po vozišču

Pijan skakal po vozišču

Trbovlje:

Petek 29.12.2017

9.50 Obravnavali so požar na gospodarskem poslopju. O okoliščinah bodo obvestili pristojno tožilstvo.

16.20 Neznani storilec je našel mobilni telefon oškodovanca in si ga protipravno prilastil. Za neznanim storilcem še zbirajo obvestila.

sobota 30.12.

16.10 Bili so obveščeni o kršitvi javnega reda in miru, kjer je pijana Trboveljčanka bila udeležena v prepiru s sorodnico, prav tako pa se je nedostojno vedla na javnem kraju. Ker se ni pomirila niti ob prihodu policistov, ji je bilo odrejeno pridržanje do iztreznitve.

Nedelja 31.12

12.15 Policisti so imeli v postopku voznika OA, ki so mu odredili strokovni pregled zaradi ugotavljanja vožnje pod vplivom mamil, ki pa ga je odklonil. Prav tako mu je bila zaradi suma posedovanja prepovedane droge zasežena neznana posušena rastlina.

17.36 Obravnavali so prometno nesrečo zaradi izsiljevanja prednosti, ki jo je povzročil voznik osebnega vozila, ki je trčil v drugo vozilo. Povzročitelj je bil s kraja odpeljan z reševalnim vozilom, kjer je bilo ugotovljeno, da je lahko telesno poškodovan. Izdan mu je bil plačilni nalog.

Ponedeljek 1.1.2018

11.55 Obveščeni so bili, da je za zdaj še neznani storilec na parkirišču razbil vetrobransko steklo na parkiranem vozilu. Za neznanim storilcem še zbirajo obvestila.

PP Zagorje:

Pri kontroli prometa je bil ustavljen in kontroliran voznik osebnega vozila, kateri je odklonil preizkus na prepovedane droge DrogWipe, policisti so mu na podlagi 113. čena Zakona o prekrških odvzeli vozniško dovoljenje, prepovedali nadaljnjo vožnjo, zoper njega pa je bil podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

V Zagorju so policisti obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, povzročitelju je bil izdan plačilni nalog zaradi kršitve 42. člena Zakona o varnosti cestnega prometa.

Pred nočnim lokalom so policsti obravnavali prometno nesrečo s pobegom. Policisti z zbiranjem obvestil nadaljujejo.

V soboto v dopoldanskem času so policisti prejeli obvestilo o osebi, ki skače po vozišču in predstavlja nevarnost za sebe in ostale udeležence v prometu. Med postopkom s policisti je s kršitvami javnega reda in miru nadaljeval, vsled česar je bil pridržan do iztreznitve. Izdan mu je bil plačilni nalog zaradi kršitev 7. člena in 22. člena Zakona o varstvu javnega reda in miru.

V večernem času so policisti obravnavali še lažno naznanitev intervencije, kršitelju je bil izdan plačilni nalog zaradi kršitve 23. člena Zakona o varnosti javnega reda in miru.

V nedeljo so policisti obravnavali kaznivo dejanje Zatajitve mobilnega telefona, katerega je oškodovanka pozabila na prireditvenem prostoru, kasneje pa je bil mobilni telefon najden in vrnjen lastnici.

Na policijsko postajo je občan prinesel obesek v obliki Eiflovega stolpa, s tremi ključi. Lastnika ključev pozivamo, da se zglasi na PP Zagorje ob Savi.

V nočnem času so policisti obravnavali kršitev javnega reda in miru, kjer je bilo ugotovljeno, da je bivše dekle udarilo fanta. Po zbranih obvestilih sledi ustrezen ukrep.

Občanka je na policijsko postajo prinesla najden mobilni telefon znamke Samsung, kdor ga pogreša naj se zglasi na PP Zagorje ob Savi.

Policisti so na območju Litije obravnavali kaznivo dejanje vloma v klet, iz katere je neznani storilec odtujil različno orodje in pnevmatike.

Obravnavali so kršitev javnega reda in miru v gostinskem lokalu, kjer so policisti kršitelju izdali plačilni nalog po 6. členu Zakona o varnosti javnega reda in miru

V nočnem času so policisti na območju Hrastnika obravnavali še kaznivo dejanje poškodovanje tuje stvari, kjer je storilec poškodoval vrata stanovanja in kaznovo dejanje lahke telesne poškodbe.

Prav tako so policisti v času od 29. 12. 2017 do 31. 12. 2107 izvedli varovanje treh večjih javnih prireditev oziroma koncertov na območju PP Zagorje ob Savi, katere so minile brez posebnosti, kljub velikem številu obiskovalcev.

PP Hrastnik:

12. 2017 ob 10.57 uri so bili policisti obveščeni o prometni nesreči spobegom v Zagorju, kjer je neznani voznik trčil v parkirano vozilo, ter skraja odpeljal, pri tem je nastalo za okoli 500 evrov materialne škode.
12. 2017 ob 14.20 uri so bili policisti obveščeni o prometni nesreči spobegom v Hrastniku, kjer je  neznani voznik trčil v parkirano vozilo, ters kraja odpeljal, pri tem je nastalo za okoli 300 evrov materialne škode.
12. 2017 ob 13.05 uri so bili policisti obveščeni o prometni nesreči vHrastniku, do nesreče je prišlo zaradi izsiljevanja prednosti, pri tem jenastalo za okoli 2.000 evrov materialne škode.
12. 2017 ob 19.370 uri so bili policisti obveščeni o prometni nesreči spobegom v Hrastniku, kjer je neznani voznik trčil v parkirano vozilo, ter skraja odpeljal, pri tem je nastalo za okoli 500 evrov materialne škode.

Print Friendly, PDF & Email