Doma Aktualno Pijan voznik začetnik z neregistriranim vozilom trčil v dve vozili

Pijan voznik začetnik z neregistriranim vozilom trčil v dve vozili

Fotografija je simbolična.

Voznika osebnega vozila, ki je bil pozitiven na testu za ugotavljanje pristnosti prepovedanih drog so ustavili zagorski policisti v petek. Vozniku je bil odrejen strokovni pregled, začasno odvzeto vozniško dovoljenje in prepovedana nadaljnja vožnja. Zoper voznika osebnega vozila sledi obdolžilni predlog na pristojno okrajno sodišče.

V Kisovcu so obravnavali kaznivo dejanje povzročitve lahkih telesnih poškodb. Po vseh zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

Policisti prav tako nadaljujejo z zbiranjem obvestil glede zatajitve mobilnega telefona na območju Zagorja.

Na bankomatu v Kisovcu je bil najden bankovec, lastnik lahko denar prevzame na PP Zagorje ob Savi – seveda z dokazilom.

Neznanec je vlomil v vikend na območju Zagorja, iz katerega je bilo odtujenega več kosov orodja v vrednosti okoli 1100 eur. Po vseh zbranih obvestilih bodo o tem obveščali pristojno državno tožilstvo.

Policisti so zaradi kršitve javnega reda in miru v Zagorju izdali plačilni nalog.

Med vikendom pa so v Trbovljah obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, ki jo je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo povzročil voznik osebnega vozila. Trčil je v voznico pred seboj, ki se je že vključila v promet iz stranske ulice, nato pa še v bližnje parkirano vozilo. Vozniku začetniku, ki je vozil neregistrirano in tehnično nebrezhibno vozilo brez veljavnega vozniškega dovoljenja, je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal rezultat 0,45 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Odvzeli so mu registrske tablice in vozniško dovoljenje, zoper njega pa sledi obdolžilni predlog na pristojno okrajno sodišče.

Še ena prometna nesreča je del trboveljske policijske statistike minulega vikenda. Voznik, ki je vozil preblizu desnega roba vozišča je zapeljal s ceste in trčil v drevo. Nesreča se je zgodila na relaciji Klek – Sveta Planina. V nesreči ni bil poškodovan, policisti so povzročitelju izdali plačilni nalog.

Lastniku je v Trbovljah pobegnil pes in ugriznil drugega psa, zato smo policisti izvedli ustrezen ukrep.

V Hrastniku so v zadnjih dneh obravnavali tudi spor med dvema osebama, kjer so kršitelju izdali plačilni nalog.

Print Friendly, PDF & Email