Doma Aktualno Pijan zmerjal in žalil, zato so ga odpeljali policisti

Pijan zmerjal in žalil, zato so ga odpeljali policisti

V Zagorju ob Savi so včeraj v večernem času intervenirali, ker je pijan občan zmerjal in žalil ostale. Ker kršitelj s kršitvami kljub ukazu ni prenehal, so ga policisti na podlagi Zakona o prekrških pridržali do streznitve in mu napisali plačilni nalog.

Na glavni cesti med Zagorjem in Litijo se je včeraj pripetila prometna nesreča. Zaradi neprilagojene hitrosti so povzročitelju policisti napisali plačilni nalog.

Prometna nesreča pa se je včeraj zgodila tudi na območju Hrastnika. Kot ugotavljajo policisti je do prometne nesreče prišlo, ker je povzročitelj vozil po levi strani vozišča, po nesreči pa odpeljal naprej. Nastalo je okoli 100 evrov škode, policisti pa še zbirajo obvestila.

Zaradi nepravilnega vključevanja v krožišče se je v prometno statistiko včerajšnjega dne zabeležila še ena nesreča v Trbovljah. Voznik, ki se je napačno vključil v krožišče in izsilil prednost drugega vozila je povzročil nesrečo. Nastala je materialna škoda, izdan je bil plačilni nalog.

Med sosedi večstanovanjske zgradbe v Trbovljah je včeraj popoldan prišlo do spora. Postopek še ni zaključen in policisti zbirajo informacije. Po preiskavi okoliščin sledi ustrezen ukrep.

Print Friendly, PDF & Email