Doma Aktualno Pijanega Zagorjana odpeljali na “ohladitev”

Pijanega Zagorjana odpeljali na “ohladitev”

Fotografija je simbolična.

Zasavski policisti so na območju Zasavja, poleg rednih nalog, tekom vikenda obravnavali tudi prometne nesreče, kršitve javnega reda in miru in tudi razlitje olja na cesti.

V petek, 8. maja 2020 so bili zagorski policisti obveščeni o oljnem madežu na cesti na Izlakah, obveščene so bile tudi pristojne službe, ki so madež posule z vpojnimi praški.

V Zagorju ob Savi so obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo in pobegom. Policisti so povzročiteljico prometne nesreče izsledili, ter zoper njo uvedli prekrškovni postopek.

Prav tako v Zagorju ob Savi so zasegli neznano posušeno rastlinsko snov, za katero obstaja sum, da je prepovedana droga in bo poslana v analizo. Po prejeti analizi, bo v primeru potrditve, da gre za prepovedano drogo zoper kršitelja uveden prekrškovni postopek.

V večernem času, so policisti intervenirali v zasebnem prostoru v Kisovcu, kjer je kršitelj pod vplivom alkohola kršil določila Zakona o varstvu javnega reda in miru in nadaljeval s kršitvami kljub ukazom policistov, da s kršitvami preneha, zato mu je bila odvzeta prostost in izdan plačilni nalog.

Intervenirali pa so tudi na javnem prostoru v Zagorju ob Savi, kjer je kršitelj pod vplivom alkohola kršil določila Zakona o varstvu javnega reda in miru in nadaljeval s kršitvami kljub ukazom policistov, da s kršitvami preneha, zato mu je bila odvzeta prostost in izdan plačilni nalog.

Tudi v Hrastniku so policisti intervenirali pri kaljenju nočnega miru, saj so bili obveščeni, da so občani v Hrastniku glasni in motijo nočni mir in počitek. Policisti so na kraju izvedli ustrezen ukrep.

Sobota v znamenju zasega, najdb in ponovnega kaljenja miru

Policisti so bili obveščeni o najdbi zagonske kartice vozila znamke Renault na območju Zagorja ob Savi. V cilju izsleditve lastnika, policisti zbirajo dodatna obvestila.

V Kisovcu je prišlo do puščanja vode v več stanovanjski zgradbi, o čemer so bili obveščeni policisti ter pristojne službe, ki so zadevo sanirale.

Prav tako so sprejeli predlog za pregon, zaradi suma storitve kaznivega dejanja povzročitve lahke telesne poškodbe na območju Zagorja. Po vseh zbranih obvestilih bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Tudi v soboto so trem osebam so zasegli neznano posušeno rastlinsko snov, za katero obstaja sum, da je prepovedana droga in bo poslana v analizo. Po prejeti analizi, bo v primeru potrditve, da gre za prepovedano drogo zoper kršitelje uveden prekrškovni postopek.

Trboveljski policisti so obravnavali poškodovanje vozila na parkirišču v Trbovljah, po vseh zbranih obvestilih bodo o tem obveščali pristojno državno tožilstvo.

Prav tako v Trbovljah je občan na policijsko postajo prinesel gotovino, ki jo je našel v reži bankomata. V kolikor ste lastnik gotovine se zglasite z ustreznimi dokazili na PP Trbovlje.

V Hrastniku pa je spet prišlo do kaljenja javnega reda in miru, za kar so na kraju policisti izvedli ustrezen ukrep.

Nedelja malo mirnejša

V nedeljo 10.maja 2020 so v Šentgotardu so policisti obravnavali prometno nesrečo z udeležbo motorista in osebnega avtomobila.

V nesreči ni bil nihče poškodovan, po vseh zbranih obvestilih pa bodo policisti izvedli ustrezen ukrep.

Zagorski policisti so bili obveščeni i o nepravilnem parkiranju na območju Zagorja ob Savi, kjer so na vozilo dali obvestilo o prekršku.

V Trbovljah pa so tamkajšnji policisti občanu zasegli imitacijo pištole, ki bo poslana v preiskavo, nato pa bo po prejeti analizi izveden ustrezen ukrep.

Print Friendly, PDF & Email