Doma Aktualno Pisarna v centru Trbovelj, 100.000 kvadratnih metrov zemljišča in še …

Pisarna v centru Trbovelj, 100.000 kvadratnih metrov zemljišča in še …

Eno največjih območij v Zasavju, še “neobdelano” se nahaja na Bukovi gori. Gre za obsežno območje (107.770,82 m2) pridobivalnih površin RTH, ki je še v celoti nepozidano in locirano v vzhodnem delu mesta Trbovelj. Področje je infrastrukturno neopremljeno.

“Gre za strateško pomembno območje, kjer Občina Trbovlje v prihodnje načrtuje oblikovanje Obrtno industrijske cone” pojasnijo. Neuradno smo izvedeli, da so za območje strateški partnerji že izkazali interes, ne izključujejo niti postavitve večjega trgovskega centra.

Pisarne in poslovni objekti

Občina Trbovlje ima v lasti tudi opremljeno pisarno v centru Trbovelj. Velikost pisarne znaša skoraj 16 kvadratnih metrov, poleg stavbe je brezplačno parkirišče.

In to ni edina pisarna v centru Trbovelj, ki se oddaja. Na portalu nepremičnin v Občini Trbovlje zasledimo še poslovni prostor v 1. nadstropju stavbe na naslovu Ulica 1. junija 4, z dobrim dostopom. V okolici objekta je na voljo javno brezplačno parkirišče.

V stavbi, kjer je trboveljska policija se prav tako oddaja 279 kvadratnih metrov pisarniških površin. Lastnik je Občina Trbovlje.

Občinska še vedno ostaja tudi Mehanika, kjer oddajajo le del prostorov. Preostali del stavbe pa se zaradi varnosti ne oddaja, saj iz sten odpada omet, poročajo na občini, prav tako so prostori nevarni zaradi počenega stekla. Objekt sicer ni predmet prodaje, “v kolikor pa bi se pojavil resni kupec, bi se z njim pogovarjali o možnostih odkupa”.

Sicer pa v Trbovljah najdete nemalo stavb in prostorov nekoč namenjenih večjim industrijskim obratom ali opravljanju raznih dejavnosti. Občina jih je zbrala na enem mestu, na portalu poslovnepovrsine.si, kamor lahko vpišete tudi svojo nepremičnino, če je namenjena opravljanju poslovnih dejavnosti.

Print Friendly, PDF & Email