Doma Aktualno Po nesoglasjih zavihali rokave in danes je igrišče “tipi topi”!

Po nesoglasjih zavihali rokave in danes je igrišče “tipi topi”!

luknje, blato, uničena trava …tako smo poročali o zagorskem nogometnem igrišču še pred tremi tedni. Ampak nič več. Poglejte si, kako je danes!

Karmen Cestnik

Danes je slika povsem drugačna, navdušeno pove Karmen Cestnik, ki je v zadnjih treh tednih skupaj z občino poskrbela, da je zagorsko igrišče dobilo enega najsodobnejših namakalnih sistemov, da so počistili igrišče, odpravili posledice zadnje poplave in zatravili igralno površino. Občina kot investitor trenutno še ureja območje ob igrišču in nekaj malenkosti, spremembe pa so več kot očitne, še doda Cestnikova.

Predvčerajšnjim so posejali 300 kilogramov trave, zato morajo zdaj počakati vsaj 3 tedne, preden kdo stopi na igrišče. In tudi potem bo igrišče namenjeno zgolj za tekme, nam še pojasni Cestnikova. “To je edina možnost, da površina ostane dovolj kvalitetna za tekme”.

Zadovoljni v klubu, zadovoljni starši

V nogometnem klubu so zadovoljni, zadovoljni so tudi starši, zagotovi predsednik NK Zagorje Miloš Roglič, ki prav tako ne skriva navdušenja nad daljinskim namakalnim sistemom, novo zatravitvijo ter urejenim območjem daleč naokrog. V delu so še manjši popravki, ureja se brežine ob potoku, dobili bodo nove aluminijaste gole ter stolpe z razsvetljavo.

Nogometaši bodo za treninge uporabljali pomožna igrišča ob velikem igrišču ter igrišče v Evroparku, so se v klubu dogovorili z lastnikom. Trening na glavnem igrišču bodo lahko imeli le člani, in še to, le zadnjega pred tekmo. S takšnim načinom uporabe bodo zagotovili, da bo igrišče ponos zagorskemu nogometu.

FOTO: Iz zemlje železne palice, polno lukenj

Print Friendly, PDF & Email