Doma Aktualno Po pretepu so ga še pridržali

Po pretepu so ga še pridržali

Fotografija je simbolična

V popoldanskem času, 30. 10. 2018, so bili policisti obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo na območju Hrastnika, iz katere je neznani storilec odtujil jedilni pribor.

Zvečer pa so bili policisti obveščeni o kršitvi javnega reda in miru pred gostinskim lokalom. V zvezi dogodka še policisti zbirajo obvestila.

V poznih večernih urah so policisti posredovali zaradi prijave hrupa (glasna glasba iz stanovanja). Kršitelju pa so izdali plačilni nalog.

31. 10. 2018 so bili policisti obveščeni o nezanesljivi vožnji voznika na GII 108, ki pa ga pri pregeldu terena niso izsledili.

Na železniški postaji Zagorje so policisti intervenirali zaradi kršitve javnega reda in miru na javnem kraju. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

Policisti so intervenirali tudi v gostinskem lokalu na območju mesta Zagorje, kjer naj bi se dve osebi pretepali. Policisti so na kraju zoper eno osebo odredili pridržanje po določilih Zakona o prekrških in mu zaradi kršitev Zakona o varstvu javnega reda in miru izdali plačilni nalog.

V popoldanskem času 1. 11. so bili policisti obveščeni o prometni nesreči I. kategorije do katere je prišlo na regionalni cesti Zagorje – Bevško. Policisti so na kraju skladno z zakonskimi določili odstopili od ogleda kraja prometne nesreče.

Istega dne je v Zagorju ob Savi voznik osebnega vozila zaparkiral vozilo drugega udeleženca in mu tako onemogočil vključitev v cestni promet. Zaradi kršitve določil Zakona o pravilih cestnega prometa je bilo kršitelju na kraju izrečeno ustno opozorilo.

Print Friendly, PDF & Email