Doma Šport Po zastavljenih smernicah

Po zastavljenih smernicah

Počasi se končuje jesenski del tekmovanja za nogometaše NK Zagorja, kateri pa še vedno dosegajo lepe rezultate.

Članska ekipa je po tekmi s Kresnicami (1:1) odšla na gostovanje k neugodni ekipi Laby,s Mengo. Začetek srečanja se je začel po načrtih ekipe ko je v 6. minuti Zagorjane v vodstvo popeljal Gašper Kurež. Kljub prevladi na igrišču je domačinom uspelo v prvih 45. minutah rezultat izenačiti in tako postaviti rezultat polčasa 1:1. V nadaljevanju tekme pa ponovno hiter zadetek za vodstvo 2:1, ki ga je dosegel Mehmedović. Nogometaši Menga so po napaki ožje obrambe rezultat izenačili na 2:2, kar pa je Zagorjanom dalo še dodatni motiv, da rezultat spremenijo sebi v prid. Drugi zadetek na tekmi je nato dosegel Kurež in s tem ekipo popeljal v vodstvo 3:2. Ko se je pričakovala mirna končnica tekme so domačini ponovno rezultat izenačili na 3:3 in s tem upali na osvojeno točko. Vendar temu ni bilo tako, ker je Nik Vodeb po prelepi podaji Holeška v zaključku tekme postavil končni rezultat tekme 4:3.

Selekcija U-13 je doma gostila ekipo NK Termit Moravče. Vragci so prikazali lepo igro, ki so jo nadgradili z zmago 4:3.
Selekcija U-15 se je ponovno odpravila na gostovanje. Tokrat so gostovali pri ekipi NK Dolomiti Dragomer in si priigrali zmago 3:2.
Zadnji so v tem vikendu na travnato zelenico stopili nogometaši selekcije U-19, ki so gostili vrstnike NK Vir. Tudi mladinska ekipa se je po zadnjem pisku sodnika veselila zmage z rezultatom 5:2.

Print Friendly, PDF & Email