Doma Aktualno Počitniško delo v odelu Slovenija: soustvarjanje za najbolj prestižne avtomobilske znamke

Počitniško delo v odelu Slovenija: soustvarjanje za najbolj prestižne avtomobilske znamke

Ali ste vedeli, da je podjetje odelo Slovenija uspešen proizvajalec visokokakovostnih luči v avtomobilski industriji, ki bo prihodnje leto praznovalo že 15-letnico delovanja? V sinergiji s kupci že leta oblikuje, razvija in ustvarja zadnje luči za avtomobile premium razreda kot so Mercedes – Benz, BMW, Audi, Porsche in drugi.

Svetlobne in oblikovne učinke diod OLED, ki jih proizvaja odelo, lahko občudujete na vozilu BMW M4 GTS

Proizvodnji montaže tretjih zavornih luči v Preboldu je sledil proizvodni program za smernike ter postopno izdelava tehnološko vse zahtevnejših proizvodov. Podjetje je tako danes specializirano za proizvodnjo predvsem zadnjih luči v premijskem razredu avtomobilov. Lani je Odelo izdelalo 6,8 milijonov kosov zadnjih luči, kar je čez 20 odstotkov več kot leto poprej.

Trenutno serijsko izdelujejo zadnje luči za približno 25 modelov avtomobilov – na 30 montažnih linijah dnevno izdelajo 25.000 luči.

Mednarodno prepoznavni uspehi podjetja

Sodobni principi vitke proizvodnje in poslovna odličnost je temelj celotnega delovanja podjetja.

Številne inovacije in novosti so dokaz, da ekipa odela, ki skrbi za nenehen razvoj in napredek, nikoli ne počiva. Podjetje je namreč kot prvi dobavitelj v avtomobilski industriji razvilo tehnologijo OLED (organske LED diode) za zadnje luči in omogočilo njeno serijsko proizvodnjo. Doslej je bila organska tehnologija predstavljena zgolj v prototipih avtomobilskih luči.

Srce odela so ljudje

Srčnost, predanost in timsko delo so ključne sestavine uspeha, zadovoljni zaposleni pa nezamenljiva spremenljivka v enačbi vztrajnega doseganja zastavljenih ciljev. Odelo nenehno vlaga v strokovni in karierni razvoj zaposlenih.  Visoke standarde dela v proizvodnji redno dopolnjujejo s prijetnimi aktivnosti, namenjenimi sproščenim trenutkom preživljanja skupnega časa na delovnem mestu. S številnimi dogodki, kot so dan odprtih vrat, športne igre, praznovanje osvojenih priznanj ter z organiziranimi prireditvami za zaposlene in otroke skrbijo za neformalno druženje. S posluhom za lokalno okolje ter s sodelovanjem z lokalnimi društvi in združenji pa daje odelo Slovenija pomemben prispevek k oblikovanju svojevrstne podobe kraja in celotne Savinjske doline.

Že slogan podjetja odelo »Luči navdahnemo s čustvi« obljublja izkušnjo, ki presega okvirje povprečja. Številne nagrade, uspehi in zadovoljni kupci pa so le potrditev, da se podjetje odelo uspešno umešča na svetovni zemljevid napredka in razvoja.

 

Povezava do spletne strani: http://www.odelo.si/front_content.php?idcat=109&changelang=9

Print Friendly, PDF & Email