Doma Aktualno Pod težo tovornjaka se je udrl most

Pod težo tovornjaka se je udrl most

Včeraj popoldne se je na Policijsko postajo Trbovlje zglasil občan in naznanil, da mu je neznani voznik z vozilom poškodoval vozilo. Poškodovan je sprednji odbijač, policisti pa z zbiranjem obvestil za izsleditev neznanega voznika nadaljujejo.

Včeraj okoli 13. ure so bili policisti obveščeni o prometni nesreči na Dolu pri Hrastniku. Neznani voznik je trčil v parkirano vozilo ter s kraja odpeljal. Policisti z zbiranjem obvestil za izsleditev neznanega voznika nadaljujejo.

Policisti so intervenirali v Hrastniku, kjer je prišlo do spora med dvema občanoma. Policisti so enemu izmed njih izdali plačilni nalog.

Nekaj pred 17. uro je na parkirišču v Hrastniku neznani voznik trčil v parkirano vozilo, ter s kraja odpeljal. Policisti tudi v tem primeru še zbirajo obvestila v zvezi izsleditve neznanega voznika.

Na območju Zagorja ob Savi je prišlo do udora mostu preko potoka Medija, na Valvazorjevi ulici, ko se je čez njega zapeljalo tovorno vozilo za prevoz hlodovine. Regionalna cesta Izlake-Mlinše je bila med 12.00 in 14.00 uro, zaradi sanacije oziroma odstranitve tovornega vozila, zaprta. Policisti o okoliščinah dogodka še zbirajo informacije.

Print Friendly, PDF & Email