Doma Aktualno Pod vplivom alkohola za volan

Pod vplivom alkohola za volan

Fotografija je simbolična.

Policisti so na območju Zasavja v zadnjih štiriindvajsetih urah zraven ostalih zadev
obravnavali še kar nekaj prekrškov.

Ponedeljkovo jutro je policiste predramilo obvestilo o prometni nesreči s pobegom. Ugotovljeno je bilo, da je neznani voznik, neznanega tovornega vozila, oplazil vozilo voznice med vožnjo in nadaljeval z vožnjo. Policisti še vedno nadaljujejo z zbiranjem obvestil, da bi izsledili neznanega voznika.

Kasneje so bili policisti obveščeni o podrtem drevesu, ki je oviral promet na Regionalni cesti št. 221 na Trojanskem klancu. Kraj so zavarovali do odstranitve ovire, v tem času pa skrbeli za urejanje prometa.

V popoldanskem času so bili policisti obveščeni o prometni nesreči I. kategorije s pobegom, na parkirišču v Zagorju ob Savi. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil, da bi izsledili neznanega povzročitelja.

Na PP Zagorje ob Savi se je v ponedeljek, 27. 5. 2019, zglasila občanka, ter policistom naznanila sum kaznivega dejanja Poškodovanje tuje stvari – poškodovanje vozila.

Policisti so v večernem času v Hrastniku intervenirali zaradi med-sosedskega spora. Po ugotovljeni kršitvi JRM-1, je bila kršitelju izrečena predpisana globa in izdan plačilni nalog.

Policisti PP Trbovlje in PP Zagorje ob Savi so na Glavna cesta II. reda št. 108 v večernem času imeli v policijskem postopku voznika osebnega avtomobila, ki je na območju Policijske postaje Litija kršil določila ZJRM-1, v policijskem postopku pa je bilo ugotovljeno tudi, da je vozil vozilo pod vplivom alkohola. Za ugotovljene kršitve ZPrCP in ZJRM-1, so bile kršitelju izrečene predpisane globe, ter prepovedana nadaljnja vožnja.

V nočnem času so policisti intervenirali v Hrastniku zaradi kršitve javnega reda in miru na javnem kraju. Policisti zaradi suma prekrška ZJRM-1 še zbirajo potrebna obvestila za izvedbo prekrškovnega postopka.

Print Friendly, PDF & Email