Doma Aktualno Podrta drevesa po vsem Zasavju, nekateri brez elektrike

Podrta drevesa po vsem Zasavju, nekateri brez elektrike

Težek moker sneg gasilcem ni pustil spati to noč.

Na več lokacijah na območju občin Hrastnik, Trbovelj in Zagorje je zaradi obilnega sneženja prišlo do izpada električne energije. Delavci podjetja Elektro so okvare odpravljali sproti na terenu.

Kot poroča Regijski center za obveščanje Trbovlje, se je nekaj čez četrto zjutraj na cesto Vidrga–Kandrše v občini Zagorje ob Savi podrlo več dreves. Drevesa so odstranili delavci cestnega podjetja CGP Kisovec.

Ob 4.35 se je na lokalni cesti Bevško–Zagorje podrlo drevo. Gasilci Gasilskega Zavoda Trbovlje so s tehničnim posegom razžagali in odstranili drevo s cestišča.

Ob 5. uri zjutraj so zagorski gasilci intervenirali zaradi več podrtih dreves. Na območju občine so gasilci PGD Loke in Izlake podrta drevesa razžagali in odstranili.

Na Cesto Trbovlje – Slačnik na zagorski strani se je okoli 5. ure podrlo drevo. Odstranili so ga delavci cestnega podjetja CGP.

Nekaj minut pred šesto zjutraj se je na Dolski cesti v Hrastniku podrlo drevo. Gasilci PGD Hrastnik so ga razžagali in odstranili.

V Hrastniku so malo čez 6. zjutraj gasilci v naselju Krnice odstranili drevo, ki se je podrlo na cesto. Gasilci PGD Hrastnik so drevo razžagali in ga umaknili s cestišča.

Prav tako okoli 6. ure so delavci CGP Novo mesto na regionalni cesti med Renkami in Polšnikom odstranili veje drevesa, ki so ovirale promet.

Print Friendly, PDF & Email