Doma Aktualno Pogovorni večer obarvan z Živo Rozo

Pogovorni večer obarvan z Živo Rozo

Pogovorni večer

April in maj sta v Mladinskem centru pravljična meseca. Razmišljamo, oblikujemo, snujemo ideje, kako postati junak. V to kolesje smo povabili tudi mlade, ki so svoje misli oblikovali v besede in le-te zapisali črno na belem. Skupni imenovalec: literarni natečaj, Vsak je svoje pravljice junak.
Za nagrado za kreativne mlade duše pride danes, v sredo, 9.5., ob 18. uri na obisk v klub Mladinskega centra Trbovlje Andrej Rozman Roza. Slovenski pisatelj, pesnik, igralec, prevajalec, dramaturg, mnogim vzornik in tisti, ki s svojo hudomušnostjo vedno nasmeji vse okoli sebe ali pove kakšno pikro, ki da ljudem misliti. Spreminja naš pogled na svet. O tem, kako lahko mi kot posamezniki vplivamo na spremembe v lokalnem okolju, zakaj so spremembe dobre, če sploh so, in kdo je v vsej tej zgodbi junak, bo Roza spregovoril z moderatorko Živo Lisec.


Spoznali pa bomo tudi bodoče pisatelje, Matevža Košako, Niko Bajda in Janeza Nemca, ki so se pogumno udeležili literarnega natečaja in ki so naredili korak naprej k spreminjanju sveta.
Pogovorni večer je namenjen vsem ljubiteljem pisane besede, tistim, ki se preko pisane besede najlažje izražate, in tistim, ki le-te predvsem radi berete in se potopite v svetove knjig.

Print Friendly, PDF & Email