Doma Aktualno Poletni ustvarjalni natečaj “Moj, tvoj, naš MCT”

Poletni ustvarjalni natečaj “Moj, tvoj, naš MCT”

V Mladinskem centru Trbovlje želimo, da mladi soustvarjate mladinski center in vas vabimo, da se udeležite ustvarjalnega natečaja »MOJ, TVOJ, NAŠ MCT«.

Narišite, naslikajte, skicirajte …

Če zaprete oči in si zamislite, da vstopate v MCT skozi glavna drsna vrata. Na svoji desni opazite ogromno tablo, na kateri je zapisan moto in narisan logo projekta Ključ. Projekt Ključ se je zaključil. Ta del našega in vašega prostora želimo spremeniti glede na vašo idejo. Narišite, naslikajte, skicirajte …, kaj bi moral videti vsak obiskovalec ob vstopu v MCT – morda podobo Trbovelj včeraj, danes, jutri, vašo vizijo, vizijo mladih Trboveljčanov, mozaik dejavnosti za mlade, kaj bolj abstraktnega, surrealističnega, post-apokaliptičnega?

Vse je dovoljeno!

Vabimo vas, da nam v kakršnem koli formatu (analognem ali digitalnem) in v kateri koli tehniki ustvarjanja (risba s svinčnikom, barvicami, flomastri, akvareli, praskanke, grafike…) pošljete svojo izvirno skico, risbo, načrt… table na steni ob vstopu v MCT.

Natečaj bo potekal med 1. in 31. julijem 2019. V tem času poišči idejo in pripravi/ustvari skico in nam prijavo najkasneje do 31. 7. 2019 pošlji po pošti na naslov Mladinski center Trbovlje, Ulica 1. junija 18, 1420 Trbovlje s pripisom “ustvarjalni natečaj” ali jo osebno prinesi v Kavarno MCT, kjer bosta na voljo tudi prej omenjeni izjavi, lahko pa jo pošlješ tudi preko e-pošte. Ne pozabi pripisati svojih podatkov (ime, priimek, letnico rojstva in kontakt) ter priložiti izjave o avtorstvu ter soglasja staršev (za mladoletne). Izdelek tudi poimenuj. Osebne podatke prijavljenih bomo v skladu z Uredbo o varovanju osebnih podatkov hranili v MCT in jih uporabili izključno za potrebe natečaja, hranili pa jih bomo tri leta. Ime in priimek avtorjev izbranih izdelkov bo javno objavljen na spletnih omrežjih MCT.

Vse ideje (slike, fotografije,…) in njihove avtorje bomo predstavili na spletni strani mct.si ter na družabnih omrežjih Facebook in Instagram. Zavrnili pa bomo vse ideje z žaljivo, nestrpno, sovražno, diskriminatorno vsebino.

Praktične nagrade za najboljšo idejo!

V začetku avgusta bomo izbrali in s praktičnimi nagradami v sodelovanju z lokalnimi organizacijami in zavodi nagradili tisto idejo, ki se nam bo zdela najbolj iskriva, domiselna, drugačna, jo pretvorili v nalepko in z njo prelepili tablo Ključ.

Več informacij o natečaju ter pogojih sodelovanja: http://mct.si/sl/poletni-ustvarjalni-natecaj-moj-tvoj-nas-mct/

Print Friendly, PDF & Email