Doma Aktualno Policija posredovala pri prepirih

Policija posredovala pri prepirih

Fotografija je simbolična.

Policisti so zaradi kršitve javnega reda in miru v zasebnem prostoru posredovali v Zagorju, kjer naj bi se sprla partnerja, ki sta v razhajanju. V razgovoru ni bilo zaznane kršitve javnega reda in miru ali storitve kaznivega dejanja.

Policisti so zaradi prijave kršitve javnega reda in miru posredovali v Šmartnem pri Litiji, na igrišču pri kulturnem domu, od koder je klical občan in povedal, da na njega vpije znanec, zaradi zadrževanja na kraju. Policisti elementov prekrška niso zaznali.

Na policijsko postajo Zagorje ob Savi se je včeraj zglasil občan, ki je v gostinskem lokalu v Trbovljah našel denarnico z vsebino. Lastniku je bila denarnica vrnjena.

Zagorski policisti so bili obveščeni o poškodovanju vozila. Po vseh zbranih obvestilih bodo obvestili pristojno tožilstvo.

Pri kontroli prometa je bil ustavljen in kontroliran voznik osebnega avtomobila. V postopku je bilo z odrejenim preizkusom alkoholiziranosti ugotovljeno, da je vozil pod vplivom alkohola (0,98 mg/l). Policisti so mu začasno odvzeli vozniško dovoljenje in prepovedali nadaljno vožnjo. Sledi obdolžilni prelog na pristojno sodišče.

Policisti so tudi obravnavali prometno nesrečo na relaciji Šmartno pri Litiji – Gabrovka, med motoristom in kombijem. Ugotovljeno je bilo, da je motorist zapeljal na nasprotni pas, ravno v trenutku, ko mu je iz nasprotne smeri pravilno pripeljalo tovorno vozilo-kombi, zaradi česar sta se z vozili oplazila. Na obeh vozilih je nastala materialna škoda. Motorist je utrpel lahke telesne poškodbe, zaradi ugotovljene kršitve mu je bil izdan plačilni nalog.

Policisti so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru na javnem kraju, in sicer naj bi se na ŽP Hrastnik prerekala moški in ženska. Policisti v razgovoru z njima niso ugotovili elementov prekrška

Policisti so bili obveščeni o nedostojnem vedenju na ŽP Litija, in sicer je klical prometnik in povedal da ob tirih leži močno vinjena ženska. Policisti so osebo prestavili na varno in obvestili reševalce, saj je bila vinjena. Zaradi krštive nedostojnega vedenja je bil izveden ukrep.

Policisti so zaradi prijave o kršitvi javnega reda in miru posredovali  v Hrastniku, kjer je občanka v stanovanju poslušala glasno glasbo. Izveden je bil ukrep po Zakonu o varstvu javnega reda in miru.

Policisti so občanu zasegli snov, za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo. Omenjena snov je bila poslana v analizo. Po prejemu rezultatov bo uveden prekrškovni postopek.

Print Friendly, PDF & Email