Doma Kronika Policijskih 24

Policijskih 24

V  zadnjih  24  urah  so  zasavski  policisti  na  področju  kriminalitete, obravnavali  2 kaznivi dejanji.

Prvi primer so obravnavali hrastniški policisti, ki so bili s strani oškodovanke obveščeni o tatvini okrasnih pokrovov na osebnem vozilu. Neznani storilec je lastnico oškodoval za približno 70 evrov.

Drugi primer so obravnavali policisti v Zagorju. Neznani storilec je v nočnem času z ostrim predmetom namerno poškodoval osebni avtomobil oškodovanca in povzročil materialno škodo za 300 evrov.

Kar se tiče področja javnega reda so trboveljski policisti nudili asistenco na  podlagi zaprosila zdravstvenih delavcev, zaradi bolnika v oskrbi, ki se je upiral.

Na  področju  prometne  varnosti  pa  so  policisti v Trbovljah obravnavali prometno  nesrečo  na parkirnem prostoru, kjer je bilo ugotovljeno, da je v dopoldanskem  času  neznani  voznik  zaradi  nepravilnega  premika  trčil v parkiran  osebni avtomobil prijavitelja, nato pa s kraja odpeljal, ne da bi drugemu udeležencu nudil svoje podatke. Pri tem je nastala materialna škoda v višini 300 evrov, v primeru izsleditve povzročitelja pa bo izveden ustrezen prekrškovni postopek.

Print Friendly, PDF & Email