Doma Kronika Policijskih 24

Policijskih 24

V nabiralnik portala ZON smo že navsezgodaj prejeli poročilo zasavskih policistov.

ZADNJIH 24 UR SO BILI POLICISTI OBMOČJU ZASAVJA, POLEG SVOJIH REDNIH NALOG, OBVEŠČENI O    DVEH     KAZNIVIH DEJANJIH, IN SICER;

–       SO BILI POLICISTI NA OBMOČJU ZAGORJA OB SAVI OBVEŠČENI O SUMU KAZNIVEGA DEJANJA NASILJA V DRUŽINI TER O

–       O  KAZNIVEM DEJANJU POSKUSA VLOMA V SKLADIŠČNI PROSTOR PRAVNE OSEBE PRI ČEMER MATERIALNA ŠKODA NI NASTALA.

POLICISTI  Z  ZBIRANJEM  OBVESTIL  NADALJUJEJO  IN  BODO  PO  VSEH  ZBRANIH OBVESTILIH  SVOJE  UGOTOVITVE  POSREDOVALI  PRISTOJNEMU OKROŽNEMU DRŽAVNEMU TOŽILSTVU.

NA  PODROČJU  SPLOŠNIH  POLICIJSKIH  NALOG, SO POLICISTI NA OBMOČJU ZAGORJA OBČANU  ZASEGLI  SNOV  ZA  KATERO SE SUMI, DA JE PREPOVEDANA DROGA. PO VSEH OPRAVLJENIH  ANALIZAH  ZASEŽENIH  PREDMETOV,  BO V PRIMERU POTRDITVE, DA JE ZASEŽENA SNOV PREPOVEDANA DROGA ZOPER KRŠITELJA UVEDEN USTREZEN PREKRŠKOVNI POSTOPEK.   POLICISTI  NA  OBMOČJU  TRBOVELJ  SO  POSREDOVALI  V ZDRAVSVENI USTANOVI,  KJER  JE  PIJANI  OBČAN  KRŠIL  JAVNI  RED IN MIR IN SICER SE JE NEDOSTOJNO  VEDEL  DO  ZDRAVNIŠKEGA  OSEBJA. PO VSEH ZBRANIH UGOTOVITVAH SO KRŠITELJU IZREKLI PREDPISANO GLOBO.

NA PODROČJU PROMETNE VARNOSTI, SO POLICISTI NA OBMOČJU TRBOVELJ PREISKOVALI PROMETNO  NESREČO  I.  KATEGORIJE,  POLICISTI  NA  OBMOČJU  HRASTNIKA PA SO PREISKOVALI PROMETNO NESREČO I. KATEGORIJE IN POBEGOM NA PARKIRIŠČU.

Print Friendly, PDF & Email