Doma Kronika Policijskih 24

Policijskih 24

In kako je minil vikend zasavskim policistom?

V Trbovljah so obravnavali tri kraje. Najprej je neznani storilec odtujil denarnico 55 letni Trboveljčanki, nato pa so bili policisti obveščeni še o kraji dveh gorskih koles, ki so ju ukradli 33 in 60 letnemu občanu. O dogodku policisti še zbirajo obvestila.

V  Zagorju so policisti, zaradi več kaznivih dejanj v skladu z določili Zakona  o  kazenskem  postopku, po navodilu sodnika pridržali  občana  iz  okolice Zagorja.  Po  zbranih  obvestilih  je bil občan izpuščen, zoper njega pa sledi kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

Zasavski policisti so bili obveščeni  tudi o  kaznivem dejanju zatajitve, ki je bilo storjeno na območju  Ljubljane, zato so zadevo v reševanje odstopili kolegom iz pristojne enote.  

V  Zagorju  ob  Savi  je  neznani  voznik   pri  premiku  z vozilom trčil v parkirano vozilo 42 letnega Zagorjana in s kraja nesreče pobegnil.

Policisti  PP  Trbovlje  so  v sodelovanju s policisti iz Trebnjega zasegli delovni  stroj,  ki  je  bil  pred tem odtujen na območju PP Trebnje. Zoper storilca sledi kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

Print Friendly, PDF & Email