Doma Aktualno Policijsko spremstvo do psihiatrične bolnišnice

Policijsko spremstvo do psihiatrične bolnišnice

Fotografija je simbolična

Policisti so včeraj Zagorjanu zasegli snov, za katero se sumi, da gre za prepovedano drogo. Sledi analiza in hitri postopek z odločbo prekrškovnega organa.

Policisti so bili obveščeni, da občan v strnjenem naselju kuri odpadke. O kršitvi bo obveščen pristojni prekrškovni organ, na podlagi občinskega odloka o prepovedi kurjenja.

Policisti so v Zagorju včeraj zdravstvenemu osebju nudili asistenco, zaradi prevoza pacienta v psihiatrično kliniko.

Zagorski možje v modrem so obravnavali prometno nesrečo II. kategorije. Zoper povzročitelja sledi ustrezen ukrep, po ugotovljenih poškodbah sopotnice. Nastala je materialna škoda, ki po nestrokovni oceni znaša za okoli 3000 evrov.

Patrulja je bila obveščena o glasni mladini na javnem kraju. Policisti ob prihodu kršitve niso zaznali. Opravljeni so bili identifikacijski postopki.

Patrulja je bila obveščena, da je na cesti večje betonsko korito, ki ovira promet. Patrulja je z vozišča korito umaknila.

Občan je včeraj v Zagorju povozil kamen. Izdano mu je bilo obvestilo o odstopu, po tem, ko so policisti preverili pogoje za udeležbo vozila in voznika.

Patrulja je bila obveščena o prometni nesreči I. kategorije. Na kraju so preverili ali vozilo in voznik izpolnjujeta pogoje za udeležbo v cestnem prometu, nato so izdali obvestilo o odstopu.

Patrulja je nudila pomoč pri obravnavi prometne nesreče, ki jo je
obravnavala pristojna PP Litija, na Zasavski cesti.

Občan je policiji prijavil, da mu je sosed grozil in ga napadel. Sledi zbiranje obvestil in zoper osumljenega kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

Policisti so bili obveščeni o odvrženih iglah v naselju. Policisti so igle nemudoma odstranili in ustrezno zavarovali do uničenja.

Patrulja je obravnavala prometno nesrečo II. kategorije. Zoper
povzročitelja sledi ustrezen ukrep, po ugotovljeni stopnji  telesnih poškodb.

Print Friendly, PDF & Email